Kolonigatan 29

Höganäs, Höganäs kommun Se på karta

2 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
99 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
534 m²
Byggår
1920
Energiklass
D
Driftkostnad
29 281 kr/år

På trivsamt och lugnt läge i Höganäs ligger detta tillbyggda Höganäshus och väntar på sin nästa ägare.
Den ljuvliga trädgården har flertalet rum i rummet. Allra helst stannar man till vid den spegelblanka dammen som med sin stensättning och växtlighet skapar en härligt rofylld plats. I vattnet speglas växthuset åt ena hållet och uterummet åt det andra; Platser där det är inbjudande att varva ner och njuta en stund. Det generösa trädäcket inbjuder barfotafötter att tassa omkring när årstiden är varm och allt sammantaget med uppväxta träd och buskar gör trädgården till en liten oas.

I hallen finns plats för avhängning och här finns också trappan som leder till ovanplan. Utrymmet under trappan är smart använt till en ljus och fin gästtoalett.
Köket går i vitt med rostfria vitvaror och bra arbetsytor. Fönster vetter ut mot trädgården och intill finns en mindre matplats intill ytterligare ett fönster.
Mitt emot köket finns en större matplats där du lätt kan servera närmaste familjen och vännerna. Två allrum, ett i vardera ände av entréplan, gör det enkelt att ha såväl ett mer privat utrymme, som ett sällskapsdito.
I husets tillbyggda del är det öppet upp i nock, vilket gör det luftigt och lätt att trivas i. Det svartvitrutiga golvet matchas med en härligt röd vägg och mönstrad tapet. Härifrån leder en trappa upp till loftet.

I källaren ryms ett större badrum med dusch samt förråd, tvättstuga och pannrum.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs

Kontakta mäklaren

Ameli Krantz

Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
Mäklare Ameli Krantz, Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
+46709696490