Kommande

Herr Stens väg 13

Älvsjö, Stockholms kommun Se på karta

15 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
230 m²
Biarea
131 m²
Tomtarea
927 m²
Byggår
1917
Driftkostnad
31 114 kr/år
Kommande

*Anno 1917
*Totalt 361 kvm
*Vackra massiva trägolv
*Fyra sovrum på samma våningsplan
*Veranda med utgång från vardagsrum och allrum
*Fönster i fyra väderstreck
*Stor vind med utvecklingspotential
*Barnvänlig tomt
*Rymlig altan i trädgården
*Två studiolägenheter med egen ingång för uthyrning
*Bergvärme
*Uppfart med plats för 6-8 bilar
*Gångavstånd till Älvsjö station
*10 min med pendeltåg till T-centralen

Välplanerat hus om totalt 361 kvm med byggår 1917 belägen på en lugn gata med närhet till Älvsjö centrum och pendeltågsstation. Barnvänlig , uppvuxen och friköpt trädgårdstomt som erbjuder sol från morgon till eftermiddag/kväll med gott om lekytor för barnen.

Detta är ett stort hus med en fantastisk disposition med stora härliga sovrum, underbara sällskapsytor som präglas av modern social planlösning som lämpar sig väl för större middagsbjudningar eller mysigt familjehäng, samt gott om förvaringsmöjligheter. . Idag används fastigheten som privatbostad och som en mycket uppskattad (9,4) Bed and Breakfast (www.booking.com) och möjlighet finns att ta över existerande verksamhet för den som önskar (www.stockholmbestresidence.se).

2019 byggdes källaren om till två moderna uthyrningslägenheter med egna ingångar samt separat tvättstuga. Studio lägenhet 01 är ca 40 kvm och har komplett kök, WC/dusch & tvättmaskin, sovrum samt nyckelkodlås vid entrédörr. Studio lägenhet 02 är ca 34 kvm och har komplett kök, WC/dusch & tvättmaskin, sovrum samt nyckelkodlås vid entrédörr. Lägenheterna har egen elcentral och kan hyras ut och täcka de flesta kostnaderna man har som ägare av huset.

På entréplan finner du ett stort kök som är en naturlig plats för hela familjen att umgås vid matlagningen på vardagar och vid bjudningar. Det finns ett rymligt vardagsrum i två väderstreck med direktaccess till verandan, ett allrum/matrum som också har direktaccess till verandan, ett sovrum samt ett badrum med dusch.

På det övre planet finner du tre stora sovrum samt ett barnrum/arbetsrum. Det finns idag tre separat badrum med egen dusch på detta plan. Vinden har stor utvecklingspotential med full takhöjd upp till nock. Detta utrymme kan göra om till ett eller två extra rum.

Läget är perfekt i vackra gamla Älvsjö mitt i villaidyllen med bra kommunikationer och populära förskolor och skolor. Barnvänlig, uppvuxen och friköpt trädgårdstomt som erbjuder sol från morgon till eftermiddag/kväll med gott om lekytor för barnen. Fastighetens storlek, läge, skick och disposition ger en köpare många alternativa användningsmöjligheter och mycket god fastighetsekonomi. Övertagande av fastighetens inventarier kan också diskuteras.

Med ett par minuters (ca 300 m) gångpromenad nås nya Älvsjö centrum med bra service genom bl.a. gym, vårdcentral, bank, bibliotek, bageri samt flertalet mataffärer och restauranger. Här finns även Älvsjö station med pendeltåg samt flertalet busslinjer. Via pendeltåget nås T-centralen på ca 10 minuter. Möjlighet finns även att via pendeltåget ta sig till Arlanda (45 min direkttåg) eller till Uppsala alt Södertälje/Nynäshamn. Planerat är även att en tunnelbanelinje ska trafikera Fridhemsplan - Älvsjö. Älvsjö är en av Stockholms viktigaste knutpunkter, och ett av stadens viktigaste utvecklingsområden. I Älvsjö centrum har skapats en modern knutpunkt för buss och pendeltåg med bostäder, service och det nya torget. Gångavstånd till natur och badsjöar, idylliskt läge med goda kommunikationer intill husknuten samt barnomsorg.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten

Kontakta mäklaren

Eddy Lloret

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
Mäklare Eddy Lloret, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
0702-64 40 79

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.