Tågarpsvägen 58

Asmundtorp, Landskrona Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Gård utan jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
310 m²
Biarea
57 m²
Tomtarea
8 000 m²

Välkomna till Tågarpsvägen 58!

En charmig gård med markareal om ca 8.000 kvm som ingår i köpet. Det finns möjlighet att köpa till ytterligare dryga 5.4 hektar, alternativt arrendera av ägaren, arrenderar ut idag. Lämpar sig ypperligt som hästgård och är taxerad som lantbruksenhet. Här finns något för den hästintresserade, stora familjen, egenföretagaren, generationsboende, uthyrning, eller bara för den som vill ha gott om plats.

Ekonomibyggnad om ca 245 kvm, innehållande bl a två hästboxar (ytterligare tre boxar finns förberedda för montering och ingår i köpet), utebox, loge, verkstad och loft. Strax intill stallbyggnaden finns paddock och gödselplatta.

Det väldisponerade boningshuset, om ca 310 kvm, har genomgått stora renoveringar löpande och byggts om. Ursprungliga boningshuset uppfördes 1905, delen där köket finns byggdes till 1927, längan som innehåller bostad/garage byggdes 1994 och är sedan 2010 om- och sammanbyggd med boningshuset. Uppvärmning genom jordvärme, vattenburen golvvärme i stora delar av huset.

Huset erbjuder även stora sällskapsutrymme, uterum och utgång till trädäck och det sköna spabadet. Husets övre plan har ett härligt ljusinsläpp tack vare stora takfönster och två takfönsterbalkonger.

Från groventrén är det utgång till dubbelgarage.

Läget är perfekt med pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen vilket skapar en bra kombination av land och stad. I Asmundtorp finns affär, skola 1-9, förskola och bussförbindelse. I Billeberga finns tågstation.

Hjärtligt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Landskrona