Kommande

Vannsättervägen 12

Bergvik, Söderhamns kommun Se på karta

3 675 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
412 m²
Biarea
133 m²
Tomtarea
5 147 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
22 921 kr/år
Kommande

Letar du efter en unik arkitektritad sekelskiftesvilla från början av 1900-talet med charmiga detaljer som fiskbensparkett, öppna spisar, vackra skjutdörrar och egen brygga har du nu hittat hem!

Den så kallade "chefsvillan" som den kallas på originalritningarna har en boendeyta om 412 kvadratmeter och en takhöjd på cirka 3,5 meter. Härliga sällskapsytor i form av en salong, ett bibliotek och ett vardagsrum belägna på entréplan tillsammans med en fantastisk stor altan i söderläge med sjöutsikt som du når från matrummet. De fem sovrummen är i sin tur placerade på övervåningen.

Utöver alla härliga detaljer som medföljer ett sekelskifteshus är huset också uppvärmt med bergvärme för att skapa en låg uppvärmningskostnad. Det finns också sidobyggnader i form av ett nybyggt garage, ett äldre garage i samma utseende som huset och för att inte glömma en blomstrande trädgård sommartid. Lockas du av vatten finns både en egen brygga och en gemensam badplats vid en kulle som skymtas från trädgården. För den historieintresserade finns de flesta originalritningar från när huset uppfördes kvar och också från ombyggnationen på 50-60 talet.

Huset ligger centralt beläget i Bergvik där det både finns matbutik (Coop) och en komplett grundskola från förskoleklass upp till årskurs 9 (Bergviksskolan) inom en radie av 2 kilometer. Centrumkärnan i Söderhamn når du på mindre än 20 minuter och vill du nå större städer ligger Gävle knappt 1 timme bort och Stockholm strax under 2,5 timmar.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs

Kontakta mäklaren

Selma Lundgren

SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
Mäklare Selma Lundgren, SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
070 813 74 92

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.