Bolmstad Gamla Affären 1

Bolmstad hamn, Ljungby Tjänster för säljaren
Karta & restider

1 875 000 kr
VillaVilla

Gamla affären i Bolmstad utbjudes till försäljning. Läget mellan Lillasjön och sjön Bolmen med båthamn ger onekligen vacker omgivning. Med endast en promenad på 200 m kan ett svalkande dopp via sandstrand i Lillasjön bli veklighet. Många och stora renoveringar är genomförda med start 2005. Allt från fönster, tilläggsisolering, panel, 4 st badrum, nydragen el och carport för att nämna något. Huvudbyggnaden som är stor lämpar sig till den stora familjen eller varför inte en verksamhet där även planlösningen inbjuder till ideér. Trädgården som varit ett stort intresse imponerar med massor av arter som finns att ta del utav och kröns med två st växthus i gott skick, ett på 6 kvm och ett på 14 kvm. Uteplatsen på baksidan och den påbörjade uteplatsen tillbyggd vin/potatiskällaren ger tillfälle att njuta av trädgården och kvällssolen som mot väst baksidan ligger mot söder. Det finns även ett flertal byggnader på baksidan såsom hönshus med inhägnad hönsträdgård, potatis/vinkällare som renoverades 2017, vedförråd och inte att förglömma den Gamla affären som idag använd till snickeri och vikesförråd.
Carporten som byggdes 2012 rymmer med enkelhet 2 st bilar eller varför inte en båt till vinterförvaringen. Vidbyggt carporten finns ett förråd som är rymligt med sina 20 kvm, det är isolerat för vintern och har el indragen.

Väl inne i huvudbyggnaden möts man av den äldre charmen som är bevarad genom renoveringen vilket gör det väldigt tilltalande. Ytorna i rummen imponerar och materialvalen är gjorda med omsorg. De äldre trägolven finns framtagna eller så ligger det parkett och även braskaminer finns redo att tagas i bruk.
Via den östra entrén där ovanvåningen balkong utgör tak möts man av en hall och badrum för att sedan komma till det första rummet, detta leder dig sedan vidare till matsal och det väl tilltagna vardagsrummet försett med braskamin. Köket ligger mot den södra sidan där även utgång till baksidans uteplats finns. Det finns 2 st badrum med dusch på detta plan, ett med tvättmaskin vid hallen och ett från vardagsrummet.
Våning 2 bjuder på 3 st sovrum samt rymlig matsal och vardagsrum. Detta intill en ett rum som använd som ateljé som är tämligen rymlig. I övrigt finns 2 st badrum med dusch resp badkar. Det är högt i tak, generösa ytor och riktiga trägolv kombinerat med laminatgolv.

I källaren finns tvättstuga med tvättmaskin och pannrum med pelletspanna.

För att få en bättre bild rekommenderas att läsa under renoveringar och att kika på planritningen då det är många vinklar att hänga med på.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
228 m²
Biarea
58 m²
Tomtarea
2 598 m² tomt
Antal rum
9 rum
Byggår
1932
Räkna på boendet
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljungby

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Bolmstad Gamla Affären 1 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 875 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

10 995
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 200 dagar sedan, den 31 maj 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips