Sjångsborgsvägen 3

Borrby tuvor, Simrishamn Se på karta

5 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
250 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
1,6 ha
Byggår
2010
Driftkostnad
32 930 kr/år
Antal besök
10 514
Dagar på Hemnet
21

Välkommen till Österlen och denna helrenoverade skånelänga, med fritt och skyddat läge! Den lilla grusvägen leder ut till detta paradis och dess fantastiska innergård. Alldeles privat innergård med en charmig pergola, som pryds av både vinrankor och blåregn. Utsikt är bedårande över det öppna landskapet och de egna hästhagarna. Kritvit sandstrand och all nödvändig service i Borrby finns en cykeltur bort.

Under åren 2009-2010 skapades denna vinkellänga mer eller mindre från grunden och är nu i mycket gott funktionellt skick. Dispositionen av rum är generös, praktisk och spännande. Huset rymmer flera stora sällskapsrum med härlig rymd, fem sovrum, två helkaklade badrum och gott om förrådsutrymmen. Ägarna värnade i renoveringen om det genuina och vi finner bevarade stallfönster, flera kaminer, putsade väggar, spröjsade fönster och synliga takbjälkar. En mängd glaspartier, kupor och en öppen planlösning ger ett härligt ljus.

Vi finner ängsmark, den egna trädgården och egen större damm. Här finns en mängd uppväxta träd och buskar som skyddar mot vinden. Ängsmarken är idag ett bete för häst och passar perfekt för dig som vill ha hästen hemma över sommarhalvåret. Innergården är otroligt prunkande och har en uteplats med en charmig pergola. Vi finner olika sorters pioner som blommar i omgångar. Lavendel, rosor och buxbom. Här finns även en mängd bär och fruktträd.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarna Ekström & Co AB

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 11
    okt
    Sön 11 okt kl. 14:30–15:15
    Anmäl dig på här Internet eller genom att skicka e-post till mäklaren.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.