Örnbogatan 29

Bromma - Ålsten, Stockholms kommun Se på karta

30 000 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
284 m²
Biarea
67 m²
Tomtarea
1049 m²
Byggår
1924
Driftkostnad
51 210 kr/år
Antal besök
9 598
Dagar på Hemnet
8

Unikt tillfälle att förvärva en spatiös villa på Brommas gräddhylla. Sällan kommer det någon villa till försäljning på höjden av Örnbogatan och ännu mer sällan på Mälarsidan. Villan har ägts av samma familj sedan det byggdes 1924. Tomten är ovanligt stor, 1049 kvm, och här finns oändliga möjligheter att vidareutveckla tomten, bygga uteplats, pool, terrasseringar mm. Bra med uppställningsplats för bilar och garage finns i huset.

Vacker entré invid Örnbogatan leder in i husets förhall och inre hall med stor kapphylla och med direkt vy mot den vida utsikten genom matsal och veranda. Ett fantastiskt ljus möter när man kommer in. Invid hallen finns gäst-wc med dusch. Matsal och vardagsrum ligger i fil med skjutdörrar emellan. Från matsalen kommer man ut på glasverandan. I vinkel med vardagsrummet finns en biblioteksdel med öppen spis och utgång till en liten terrass under tak, uteplats och trädgård.

Från den inre hallen når man köket via tvättstugan. Fantastisk praktiskt att ha tvättstuga på entréplan. Köket är rymligt och har gott om skåp för förvaring samt en köksö invid källartrappan. I köket finns också stor matplats med underbar utsikt.

Övre plan med 4 sovrum, ett med utgång till den stora altanen. Stor möblerbar övre hall samt stort badrum med både badkar, dusch, handfat, wc och bidé. Dessutom finns separat wc med handfat.

Vinden är en förrådsvind med högt i tak.

Källarplanet är till stora delar oinredd och ett stort förråd har berg i dager. Kanske en blivande vinkällare? Garage finns som man kommer in i utifrån. Källarplanet har ett inrett rum och en hall/snickarbod med utgång till trädgården. Det inredda rummet har använts som sovrum. Bergvärme finns installerat.

Många fina originaldetaljer är bevarade såsom fina snickeriarbeten, parkettgolv, skjutdörrar mm.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fjelkners Fastighetsmäkleri

Kontakta mäklaren

Christina Casserlöv

Fjelkners Fastighetsmäkleri
Mäklare Christina Casserlöv, Fjelkners Fastighetsmäkleri
0708-60 22 70

Visningstider

  • 26
    sep
    Sön 26 sep kl. 15:00–16:00
    Föranmälan krävs. Obs! Viktigt att du avbokar vid eventuellt förhinder.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.