Gårdsfogdevägen 48

Bromma Mariehäll, Stockholm Se på karta

9 490 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
159 m²
Biarea
48 m²
Tomtarea
595 m²
Byggår
1933
Driftkostnad
32 774 kr/år
Antal besök
3 309
Dagar på Hemnet
1

STILFULLT OCH GEDIGET RENOVERAD 30-TALSVILLA - CENTRALT LÄGE I TRIVSAM VILLAIDYLL
Klassisk Brommavilla om tot. 207 kvm, smakfullt totalrenoverad för att erbjuda många års bekymmersfritt boende framöver. Ett trivsam planerat hus anno 1933 med funkisarkitekturens generösa ljusinsläpp. Skyddad barnvänlig och soldränkt tomt omgärdad av grönskade häckar. Perenner träd och buskar som blommar vackert från vår till höst.

Huset är smakfullt nyrenoverat såväl ut- som invändigt i alla plan. Fasaden är nyputsad, dräneringen är översedd, el, rör och avlopp är nya i hela huset, plåttaket endast ca tio år. Nytt effektivt uppvärmningssystem med luftvattenvärmepump till radiatorer samt med golvvärme i källare.

På ENTRÉPLAN erbjuder villan generösa sällskapsytor i öppen planlösning för maximal rymd och härligt ljusflöde. Vardagsrum med burspråk och vitlaserad fiskbensparkett samt matsalsdel invid stilsäkert och fullt utrustat kök med altandörr ut mot tomt som trivsamt binder samman "inne med ute". Därtill möblerbar hall med marmorgolv, förvaring samt gäst-WC.

ÖVRE PLAN rymmer möblerbar övre hall/allrum samt tre bra sovrum med förvaring, varav ett med balkong och walk-in-closet.
Generöst badrum med marmorgolv samt dubbla handfat och dusch.

SOUTTERÄNGPLAN som är inrett med två sovrum samt stort allrum med egen ingång. En perfekt tonårsdel eller kanske en tänkbar framtida uthyrningsdel?. Golvvärme och fint ljus ger en trivsam komfort.
Badrummet i källaren är stort och rymmer både bastu och tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

Biluppfart som rymmer två bilar ger en smidig vardag. Läget är extremt bra kommunikationsmässigt. Närhet till "det mesta" med Bromma Blocks levande handelsplats ett par stenkast bort samt nya tvärbanestationen som invigs inom kort.
Bromma flygplats, även den på nära håll, just nu lite i dvala inför vad som ska hända med den framöver.

Sammantaget en tilltalande familjevilla med gott om såväl sällskapsytor som sovrum. Fina detaljer såsom tex takstukatur i alla rum adderar till husets karaktär.
En inbjudande och skyddad tomt där fruktträden snart blommar och gräsmattan bjuder in till lek och bus. Ett perfekt hus för den som inte vill renovera och stöka på egen hand utan uppskattar ett bekymmersfritt boende med påkostade materialval som åldras vackert.

Varmt välkomna på visning önskar Håkan Jansson HusmanHagberg 0708-14 12 12

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Bromma

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.