Moravägen 25

Bromma Nockeby, Stockholms kommun Se på karta

20 900 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
235 m²
Biarea
110 m²
Tomtarea
703 m²
Byggår
1930
Driftkostnad
55 000 kr/år
Antal besök
8 179
Dagar på Hemnet
10

KLASSISKT VACKER NOCKEBYVILLA PÅ SKYDDAD HÖRNTOMT MED MÅNGA SOLTIMMAR
Stilfull Brommavilla om ca 345 kvm med skyddad och luftig hörntomt som badar i sol. Barnvänlig idyll i lugna, trivsamma kvarter. Ett eftersökt boende som har allt det man söker i ett villaliv av högsta klass. Välhållet och smakfullt hus med ljusa vackra ytor och bevarad byggårscharm, vilket ger huset en varm atmosfär. Fyra eldstäder, blyinfattade fönster, stavlagda golv och skjutdörrar är några exempel. Luftiga sällskapsytor, välutrustat kök, gott om sovrum och bra förvaringstillfälle. Ogenerade uteplatser och sol från morgon till kväll. Välbelägen med närhet till såväl charmiga Nockeby Torg med 12:an, butiker och småstadskaraktär, som bra skolor och Mälaren med bad- och båtliv. 12:ans spårvagn tar dig smidigt in till City, via Alvik, på ca 20 minuter.

Tilltalande Nockebyidyll där lugna kvarter och 1930-talsvillor på rad skapar en vilsam och vacker atmosfär. Moravägen 25 bjuder på ett soligt läge samt underbar ogenerad och inhägnad hörntomt i bästa väderstreck som trivsamt ramar in huset. Läget känns fritt och luftigt där det är långt till närmaste granne i SV. Barnvänligt, med närhet till mycket bl.a eftersökta Höglandsskolan och ett flertal förskolor. Gott om grönområden, lekplatser och några stenkast ner till stranden, "badrocksavstånd", ger hög trivselfaktor och en smidig vardag. Ett välhållet och påkostat hus med stilfull inramning och ett stort antal vackra originaldetaljer som skapar den karaktäristiska Brommakänslan. Stambyte, nytt tak samt omputsad fasad är några exempel på åtgärder, läs mer i säljarens åtgärdslista.

Ett boende som fyller den stora familjens behov. Rymliga, ljusa sällskapsytor, bra kök och totalt 5-6 sovrum, som kan bli fler. Vinden är inredd och bjuder på två ljusa rum och våtrum. Källaren erbjuder möjlighet att inreda ytterligare och skapa fler sovrum eller uthyrningsdel, om man så vill.
Garage och stensatt bilplats på tomten ger en smidig vardag.

Charmig villa med stor trivsel som är genomgående mycket välhållen. Löpande renoveringar är utförda genom åren. Fina uteplatser där solen hittar ner från morgon till kväll. Den skyddade och vackert anlagda friköpta tomten binds samman med hus genom trappa från köket samt via entréaltan. Här kan man ha dörrar på vid gavel den varma årstiden och låta barn och husdjur tryggt leka på tomten.
Ett drömhus mitt i Brommas trivsamma "Masrike", med allt det man söker när man letar efter ett stilfullt och harmoniskt villaboende.

Välkommen till Moravägen 25 önskar Håkan Jansson HusmanHagberg 0708-141212

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Bromma

Kontakta mäklaren

Håkan Jansson

HusmanHagberg Bromma
Mäklare Håkan Jansson, HusmanHagberg Bromma
0708-14 12 12

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.