Ekebyvägen 7

Djursholms Ekeby, Danderyds kommun Se på karta

14 900 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
191 m²
Biarea
126 m²
Tomtarea
1 200 m²
Byggår
1971
Driftkostnad
64 204 kr/år
Antal besök
3 758
Dagar på Hemnet
3

Välkommen till denna fina familjevilla som har varit i samma familjs ägo sedan 1971. Här möts du av en lugn och trevlig atmosfär där tiden har stått stilla sedan 70-talet.
Huset är på totalt 317 kvm, 191 kvm boarea samt 126 kvm biarea, och har hela 9 rum varav 6 sovrum med möjlighet till fler. Stora sociala utrymmen på tre plan och i gillestugan finns även en gjutjärnskamin installerad.

På entréplan möts du av ett generöst vardagsrum med stora fönsterpartier mot den lummiga trädgården. Köket är halvöppet mot vardagsrummet med utrymme för ett större middagssällskap. Här finns också fyra sovrum, gästtoalett och badrum.

På övre plan finns idag ett allrum "biljardrum" och här skall det vara fördraget för att installerat ett kök. Vidare finns ett stort allrum, två sovrum och badrum.

Källarplanet inrymmer en stor gillestuga med braskamin, träningsrum med bastu och dusch, kontor, gästtoalett samt en rymlig tvättstuga. Här finns också flera förråd, matkällare samt pannrum.

Lummig och grönskande trädgårdstomt med stor gräsmatta i söder samtidigt som fastigheten är insynsskyddad från både grannar och väg. På tomten finns även plats för t ex förvaring av båt då det är lätt att komma in med släp på tomten. På fastigheten finns också ett större dubbelgarage med plats för två bilar och ytterligare förvaring.

Fiber och FTX-system finns indraget huset. Enligt ägaren skall det vara fördraget för att ev bygga ett kök på övre plan vilket då kan fungera som t ex generationsboende.
Tillträde till huset kan ske omgående eller längre fram i tiden.

Fastigheten är naturskönt beläget i Djursholms Ekeby och i området finns flera vackra strövområden, motionsspår, golfbana, stall och två badsjöar Ekebysjön och Ösbysjön.
Här finns också flera bra skolor såsom Ekebyskolan (åk F-6), Viktor Rydbergs Samskola (åk 7-9 samt gymnasium) och Danderyds Gymnasium.
Mycket bra kommunikationer in till stan med Roslagsbanan, station ”Djursholms Ekeby”, samt bussar vid Danderydsvägen som går till Mörby Centrum/Danderyds Sjukhus med anknytning till tunnelbana.

Det här är en stor fin familjevilla som kan bli ett riktigt bra hus efter renovering. Varmt välkomna på visning och kanske är detta ditt kommande drömprojekt!

För mer information kontakta ansvarig mäklare; Ulrika Källström mobil: 070-782 0089 eller e-mail: [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Täby Danderyd

Kontakta mäklaren

Ulrika Källström

Bjurfors Täby Danderyd
070-782 00 89

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.