Ekbacksvägen 42B

Ekbacken, Danderyds kommun Se på karta

14 950 000 kr

21 000 000 kr -29 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
223 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
799 m²
Byggår
1935
Driftkostnad
49 600 kr/år

Välkommen till Ekbacksvägen 42B och detta ståtliga 30-talshus i sydsluttning med en totalyta om hela 273 kvm. Denna välhållna villa med utmärkta Energiklass B erbjuder sociala ytor med stämningshöjande eldstad, väl tilltagna fönsterpartier åt olika väderstreck som skapar ett fantastiskt ljusflöde. Klassisk planlösningen med sociala ytor samt stort kök på entréplan, fyra sovrum på övre plan samt allrum med utgång till trädgården på nedre plan. Tomt med flera soliga uteplatser både på sidorna av huset och framför huset, som ger möjlighet till många trevliga stunder med familj och vänner. På tomten finns även uppfart med plats för parkering av bilar i carport, samt ett isolerat förrådshus om 10 kvm och en lekstuga.

Fastigheten är belägen i ett eftertraktat läge som erbjuder allt du kan önska dig med kort promenad till Edsvikens vatten med båtklubb, bad och promenadstråk. För den aktiva finner man även idrottsplatsen Danderydsvallen, tennisbanor och golfbana i närheten. Attraktivt område med närhet till omtyckta skolor och förskolor samt kommunikationer i form av bussar och tunnelbana från Mörby Centrum som tar dig enkelt vidare till Stockholm stad. I Mörby Centrum finner man shopping, matbutiker, restauranger samt övriga faciliteter.

För den som önskar finns möjlighet att köpa lägre intilliggande tomt, för närvarande enbart gräsmatta. Se gärna separat annons för tomtförsäljningen (Ekbacksvägen 42A).

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Björn Malmberg, Husfoto
Svensk Fastighetsförmedling Danderyd

Kontakta mäklaren

Jenny Dunér

Svensk Fastighetsförmedling Danderyd
Mäklare Jenny Dunér, Svensk Fastighetsförmedling Danderyd
+46704326305
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas