Harholmsvägen 57

Färingsö - Kungsberga, Ekerö kommun Se på karta

18 900 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
337 m²
Tomtarea
2 968 m²
Byggår
2005

EXKLUSIV SJÖFASTIGHET - GEDIGEN VILLA I SYD PÅ SJÖTOMT OM HELA 2.968 KVM!
Stilfull och mycket påkostat villaboende i absolut drömläge på idylliska Harholmen. Gediget och exklusivt i stort och smått - ett hem för den kräsne med högt ställda krav på såväl interiör som exteriör. Svårslaget i alla sammanhang, genomtänkt och sobert med en flirt åt "New England"- stil, som harmonierar fint med det vackra läget invid Mälarens strand och tomtens grönskande inramning.
Fastigheten erbjuder allt man kan önska sig när man söker ett förstklassigt boende. Harmoniskt läge med vidunderlig ostörd vy över tomt och Mälarfjärd. Unikt tillfälle i ett läge som sällan kommer ut på den öppna marknaden. Här erbjuds rekreation och härligt uteliv med bad- och båtliv, egen vollybollplan, lek och busytor för barn och husdjur, obegränsade odlingsmöjligheter, och mycket mycket mer. Soldränkta uteplatser bjuder in till härliga stunder runt såväl matbord och grill med "nära och kära" som till solstolen med en god bok. Här råder lugn och ro med smickrande inslag av fågelkvitter och vågskvalp.
Pampig och gediget byggd huvudbyggnad som rymmer den stora familjen och svarar upp mot högt ställda förväntningar. Mälaren och sjöglitter känns ständigt närvarande i husets ljusa och luftiga rum. Vackra sällskapsytor, stilfullt kök, 6 sovrum samt 3 badrum. Vattenburen golvvärme från husets djupborrade bergvärmeanläggning ger fin komfort. Separat bastu invid stranden samt fint sidohus som gör det bekvämt att inhysa gäster.

Kort sagt - ett boende utöver det vanliga som svårligen låter sig beskrivas i ord.
Tillträde till sommaren är möjligt.
Välkommen på visning!

ENTRÉPLAN - Rymlig entréhall med gott om yta för ytterkläder. Praktisk gäst-wc med dusch.
Sällskapsytor utöver det vanliga med rymd och ett härligt ljusflöde tack vare de stora antalet fönster ut mot tomt och Mälaren. Gott om plats för sittgrupper och matsalsdel. Perfekt för trivsamma hemmakvällar såväl som representation. Altandörrar öppnar upp mot den soldränkta altanen och binder trivsamt samman hus med trädgård. Enhetligt ekplankgolv binder fint ihop ytorna.
Fullt utrustat kök av hög klass med gott om förvaring och bra arbetsytor samt fin kontakt med sällskapsdelen.

Entréplanet rymmer även ett sovrum, en exklusiv våtrumsdel med generös tvättstuga, duschar samt bastu och relaxrum.
Pannrum med bergvärmeanläggning, vattenrening och centraldammsugare. Gott om förrådsutrymmen.
Groventré, praktiskt för leriga stövlar och smutsiga hundtassar. Detta plan har fyra entréer, vilket gör vardagen smidig.

ÖVRE PLAN - Generöst allrum med utgång till balkong. Även detta plan håller med sjöutsikt från, i stort sett, alla ytor. Genomgående ekplankgolv.
5 bra sovrum med gott om förvaring, varav ett med "walk in closet" och "en suite" badrum.
Rymligt helkaklat duschrum med WC, kommod, dusch samt fönster med sjöutsikt. Inbyggt tvättnedkast.

Sammanfattningsvis ett boende som man måste besöka på plats för att få en rättvis bild av dess kvaliteter.
Varmt välkommen på visning önskar Håkan Jansson HusmanHagberg 0708-141212

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Ekerö

Kontakta mäklaren

Håkan Jansson

HusmanHagberg Ekerö
Mäklare Håkan Jansson, HusmanHagberg Ekerö
0708-14 12 12