Stjärnevägen 74

Glimminge, Simrishamn Karta & restider

4 450 000 kr
VillaVilla

Välkommen till Österlen och Glimminge B&B! Ett paradis för gästen att trivas i! Bevis på detta är de väldigt goda betygen från gästerna. Eller vad sägs om ett genomsnittsbetyg om 9,8 från nästan 200 gäster på booking.com? Nästan hälften av alla gäster är dessutom återkommande.

Denna klassiska skånelänga i vinkel har ett högt och fritt läge bland böljande fält. Totalrenoveringen under åren 2003-2008 skedde med varsam hand och med en perfekt balans mellan funktion och charm. Vattenburen värme från jordvärme, fiber-anslutet och förbesiktigat.

Den egna bostaden, som vi finner vi på övre plan, nås via en separat ingång från en privat del av trädgården. Bostaden är ljus och öppen, rymmer allt du behöver och här bjuds på milsvid utsikt. På markplan finner vi fyra helt unika dubbelrum med varsitt eget helkaklat badrum. Därtill flera sällskapsytor i form av ett litet bibliotek, frukostrum och ett stort trädgårdsrum med härliga glaspartier och en värmande kamin. Bakom kulisserna finns en reception, ändamålsenliga förråd och ett väl utrustat kök med separat bakrum.

Promenad och cykelavstånd till Skillinge fiskeläge med sin teater och hamnkrog, Gislövs kulturby med Karnelunds Krog & Rum och Tranes Handelskompagni samt till Glimmingehus.

I priset ingår all maskinell utrustning och rörelseinventarier. Säljaren gör inget anspråk på namn eller domännamn. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för detaljerad information.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
294 m²
Tomtarea
1 144 m² tomt
Antal rum
9 rum
Driftkostnad
65 993 kr/år
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Stjärnevägen 74 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 450 000 kr
Driftkostnad
65 993 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

6 293
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 41 dagar sedan, den 11 juni 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips