Kommande

Gräftgränd 9

Gnarp, Nordanstigs kommun Se på karta

1 450 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
200 m²
Biarea
59 m²
Tomtarea
1 045 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
72 403 kr/år
Kommande

I centrala Gnarp finner du denna stora och fint renoverade villa som snart blir till salu!

Med utsikt över dom höga trädtopparna, och med bergen i bakgrunden likt en målning i absoluta världsklass kan sommarkvällarna här på balkongen att bli många! Huset erbjuder hela 200 kvm fördelat på två plan och imponerade 9 rum, så detta hus passar också den stora familjen.

Ett behagligt och socialt kök med köksö där man i bakgrunden hör elden spraka från vedkaminen som ligger nära intill. Huset präglas av ljusa färger och får mycket solljus under dagtid som tränger in genom alla stora och tjusiga fönster som finns i alla väderstreck. Att behålla den lantliga känslan i ett hus som också är renoverat kräver sin planering och struktur, vilket är något som ägarna verkligen lyckats med i det här hemmet.

En stor och lättskött gräsmatta sträcker sig runt huset och det får tack vare de maffiga träden och friggeboden det att kännas hemtrevligt enda från gatan. Stor altan med pool förgyller varma sommardagar ytterligare.

Där du trivs.
Där är ditt hem.

Planerad försäljningsstart är till våren. Kompletterande bilder invändigt från huset kommer i samband med försäljningsstarten. Välkommen att redan nu anmäla ditt intresse på huset!

Läs mer hos mäklaren
Hoome Mäkleri

Kontakta mäklaren

Maya Sundlöf

Hoome Mäkleri
Mäklare Maya Sundlöf, Hoome Mäkleri
076-4926951

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.