Kålgården 8

Göteborg Karta & restider

10 800 000 kr
VillaVilla

Med ett attraktivt läge i idylliska Kungsladugård finns nu tillfälle att förvärva denna charmiga 20-talsvilla. Här erbjuds en fastighet med stor potential och möjlighet att nyttjas till flera användningsområden utefter era egna önskemål. I dagsläget utgörs villan av två inredda lägenheter om tre rum och kök med identiska planlösningar, samt inredd vindsvåning och inredd källare. Detta skapar goda möjligheter till uthyrning, generationsboende, verksamhet eller ett rymligt boende för den stora familjen.

Det centrala men samtidigt lugna läget gör Kungsladugård till en idyll för er som vill leva villalivet med närhet till allt. Området har en mysig atmosfär med närhet till restauranger, cafeér och butiker samt goda kommunikationer som tar er in till stan på ca 17 min.
På gångavstånd når ni Slottsskogen och Botaniska trädgården med härliga naturområden och promenadstråk samt Chalmers och Sahlgrenska Sjukhuset.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
170 m²
Biarea
97 m²
Tomtarea
733 m² tomt
Antal rum
9 rum
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Kålgården 8 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
10 800 000 kr

Statistik

9 601
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 12 dagar sedan, den 10 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips