Hagestadborgsvägen 243

Hagestad, Ystads kommun Se på karta

5 195 000 kr

5 850 000 kr -11 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
185 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
10 000 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
52 648 kr/år

På naturskönt läge vid Österlens böljande landskap ligger denna fastighet idylliskt och nära naturreservat och attraktioner vid bland annat Backåkra naturreservat, Sandhammarens kritvita sandstrand och Kåseberga hamn. I omnejd finns flertalet gårdsbutiker, caféer, ateljéer och restauranger som är välbesökta och uppskattade året om men framförallt under sommarhalvåret.

Även Hagestadborgsvägen 243 är ett uppskattat smultronställe i området med Södra Kompaniet som hyr in sig och driver ett rökeri, butik och restaurangverksamhet där chark och andra delikatesser kan inhandlas och avnjutas på plats eller hemma.
Förutom kök, diskrum, rökeri och butiksdel består fastigheten även utav ett stort garage, traktorgarage, inomhuspool med spaavdelning och två lägenheter. Fastigheten innebär med andra ord helt fantastiska möjligheter för dig som både vill bo och/eller bedriva verksamhet.

Det charmfulla bostadshuset med lägenhet på entréplan är fint inrett med ljusa ytskikt och rejäla sällskapsytor. Den prydande gjutjärnskaminen skänker god stämning om vinterhalvåret och står välplacerad i det stora vardagsrummet.

Den större lägenheten är delvis inredd på entréplan och mestadels på det fd. loftet och går även att integrera med lägenheten på entréplan om så önskas. Lägenhetens sällskapsytor ligger på andra våningen med kök och sällskapsrum i öppen planlösning med vacker vy över det öppna landskapet. Från köket nås det vidbyggda uterummet och altanen som utökar sällskapsytorna från tidig vår till sen höst. När temperaturen faller är det mysigt att tända upp en brasa i den effektiva täljstenskaminen som står i vardagsrummet. Till lägenheten finns flertalet sovrum vilket för tankarna till bed and breakfast-verksamhet eller annan typ av rumsuthyrning.
Den generösa spa och relaxavdelningen med inomhuspool, bastu, dusch, kök och uterum är den optimala samlingsplatsen för den stora familjen eller som ett komplement till hyresgästerna.

Kanske kan denna fastighet även vara optimal för att öppna en yogastudio, kursgård, generationsboende eller något helt annat.

Kom på visning och låt dig inspireras, hjärtligt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Ystad

Kontakta mäklaren

Alexandra Nilsson

Bjurfors Ystad
Mäklare Alexandra Nilsson, Bjurfors Ystad
0701646700