Häradsvägen 12

Hammerdal, Strömsund Se på karta

595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
260 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
4 780 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
65 150 kr/år

Välkommen till denna pampiga sekelskiftesvilla på lugna och lummiga Häradsvägen i Hammerdal. Väljer ni att köpa detta härliga hus får ni många härliga kvadratmeter att breda ut er på och här erbjuds ni en stor balkong, punschveranda och en lummigt stor tomt. Huset har två inredda boendeplan och det finns en rymlig vind med
inredningsmöjligheter ifall boytan inte räcker till. Huset erbjuder idag sex sovrum, matrum, två vardagsrum, kök, wc, bastu och två badrum. Liten källare på bostadshuset med pannrum och utrymme till förvaring. På den lummiga tomten finns en förrådsbyggnad om ca 30m² och en stor ladugårdsbyggnad om ca 200m² med utrymmen till förvaring, garage, förråd och två nyrenoverade inredda boenderum för gäster. På tomten finns gott om ytor för parkering och den ramas trivsamt in av en björkridå mot gatan. Här trivs vuxna, barn och gäster i alla åldrar och inom 300 m finner ni härlig badplats.

Bor man i Hammerdal är det nära till service. Inom bara några hundra meter finns tandläkare, grundskola, förskola, dagis, bensinstation, sporthall, post, apotek, gym, veterinär, restauranger och simhall. I Hammerdal finns finns flertal idrottsaktiviteter och vintertid finns det utmärkta belysta skidspår. Hammerdal är en ort där många företag har stor efterfrågan på personal och det finns goda busskommunikationer till både Östersund och Strömsund.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Östersund