Verksgatan 12

Härnön, Härnösand Se på karta

3 400 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
218 m²
Biarea
106 m²
Tomtarea
772 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1971
Driftkostnad
51 614 kr/år

Varmt välkommen till en villa om 10 rum och kök på Verksgatan 12! Här stiger du in i ett exklusivt, påkostat och socialt hem med vackra trägolv, sociala ytor och en innergård med pool och jacuzzi.

En villa utöver det vanliga med rymliga ytor, relaxavdelning med jacuzzi, bastu och ångdusch samt flera sovrum för den stora familjen. Ett boende för dig som värdesätter påkostade material och tekniska lösningar. Här finns exklusiva ekgolv, golvvärme, draget högtalarsystem, dragen nätverkskabel samt gott om förvaringsutrymmen. Husets kök är påkostat och modernt och har exklusiva bänkskivor, gasspis från Smeg och öppen planlösning mot vardagsrummet. På ovanvåningen finns ett stort och ljust allrum som inbjuder till trevliga tillställningar.

Huset omges av en lättskött hörntomt och på den insynsskyddade innergården finns en härlig altan som erbjuder en uppvärmd pool samt en jacuzzi. I anslutning till huset finns ett dubbelgarage med billyft och gott om plats för två bilar samt ytterligare förvaringsmöjligheter.

Här bor du med ett sällsynt attraktivt läge nära det bästa Härnösand har att erbjuda perfekt för familjen med höga krav på sin boendemiljö! Till Högslätten idrottsplats är det en kort promenad och lika enkelt och snabbt nås Sälsten med badplats och vackra promenadstråk.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Härnösand