Norrjevägen 24

Höllviken, Vellinge kommun Se på karta

8 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
277 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
1 503 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
64 449 kr/år
Antal besök
4 335
Dagar på Hemnet
3

MED EN FOT PÅ LANDET OCH EN I BYN

Välkommen till denna trivsamma och välplanerade familjevilla om 277 kvm med egen gästlägenhet och uppvuxen, parkliknande trädgård. Här bor man på bekvämt avstånd till byn samtidigt som man har öppna fält alldeles intill och kan följa naturens skiftningar på nära håll. Ekorrar, fasaner och rådjur har ofta vägarna förbi så att man upplever att man har en fot i byn och en på landet är inte så konstigt. Här får man det bästa av två världar!

Om det är den putsade vita fasaden, fönsterluckorna, de vackra spröjsade fönstren eller den hundraåriga enorma hängpilen som sträcker sig upp över häcken som ger herrgårdsvibbar är svårt att säga, det är nog kombinationen. Oavsett så är det tilltalande!

Planlösningen bjuder på öppna sociala ytor på nedanvåningen med stora fönsterpartier och dubbeldörrar ut till den underbara trädgården. Köket från Ballingslöv är tidlöst inrett i ek med bänkskiva i komposit och kocken får gärna och ofta sällskap vid köksön som bjuder in till trevligt ”barhäng”. Att det dessutom finns en öppen spis gör rummet extra mysigt! En våning upp möts vi av allrum, tre sovrum och walk-in-closet. Master bedroom med eget badrum med badkar.

Dessutom – och håll i er nu – finns en separat gästbostad. Ett komplett, modernt hem om 69 kvm i 1,5-plan med två rum, fullutrustat kök med tvättmöjligheter och duschrum. Dröm för familj och vänner att checka in. Eller så hyr man fördelaktigt ut det till en lycklig hyresgäst och sänker sin boendekostnad!

Den insynsskyddade trädgården om 1 503 kvm är en grönskande oas med gott om plats för både fotbollsmål och studsmatta och, om man i framtiden vill, pool. Generöst trädäck i sydväst, delvis under tak med plats för både soff- och matmöblemang. Den enorma hängpilen ger skön skugga för soliga dagar och skapar karaktär. I trädgården trivs även godsaker som körsbärs-, plommon- och äppleträd.

Området är uppskattat av många barnfamiljer då det ligger nära skolor, idrottsplats och bra cykelvägar. Vackra Kämpingestranden ligger på gångavstånd liksom fina grönområden och promenadstråk. Du väljer om du tar vägen mot byn eller vidare ut på landet. Du har som sagt en fot åt varje håll.

Varmt välkomna till Norrjevägen 24!

Läs mer hos mäklaren
Malmöhus Mäklarna AB

Kontakta mäklaren

Elin Strandh

Malmöhus Mäklarna AB
Mäklare Elin Strandh, Malmöhus Mäklarna AB
0709-79 33 86

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.