Halliden 4

Hönö, Öckerö kommun Se på karta

5 895 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
212 m²
Tomtarea
901 m²
Byggår
1975
Energiklass
C
Driftkostnad
52 962 kr/år

Välkommen till detta hem på fantastiska Hönö, en vacker ö strax utanför Göteborg! Här erbjuds möjligheten att förvärva ett rymligt hus med en yta på imponerande 212 kvm, komplett med garage och en separat lägenhet. Detta är verkligen en unik fastighet som ger dig möjligheten att leva både bekvämt, praktiskt och ekonomiskt.

Redan vid första anblicken kommer du att slås av den prunkande växtligheten som omger huset och ger en inbjudande atmosfär och skapar en oas av lugn och ro. Medan andra spenderar tid på att klippa gräsmattan, kan du istället njuta av den vackra omgivningen där trädgården erbjuder flera favoritställen som blir lika naturliga som mysiga.

Det rymliga boendet är perfekt för en familj som värdesätter utrymme och komfort. De generösa 212 kvadratmetrarna ger gott om plats för att skapa en trivsam tillvaro för hela familjen. De öppna sällskapsytorna ger utrymme för både festliga tillfällen och mysiga stunder framför brasan.

Garaget är en praktisk och uppskattad detalj som inte bara ger plats för bilen, utan också extra förvaringsutrymme för allt du behöver. Den separat lägenheten ger dig även möjligheten till att använda som en inkomstkälla genom att hyra ut den eller som en perfekt lösning för gäster och släkt att bo bekvämt.

Läget på Hönö är oslagbart för den som söker närhet till både stadens puls och naturens skönhet. Ön erbjuder en unik livsstil med närhet till havet och fantastiska badplatser samtidigt som du har enkel tillgång till Göteborgs alla bekvämligheter. Här kan du njuta av vackra promenader längs klippor, härliga bad och det maritima livet som omger dig.

Detta hus på Hönö är verkligen ett hem att längta till. Med sin rymliga yta och praktiska faciliteter kommer du att uppleva en unik livsstil som passar både familjen och den som söker ett bekvämt och funktionellt boende. Missa inte chansen att uppleva detta hemtrevliga boende - kontakta oss idag för mer information Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Torslanda

Kontakta mäklaren

Per Lind

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Torslanda
Mäklare Per Lind, Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Torslanda
+46709264111