Svartelandsvägen 54

Jonstorp, Höganäs kommun Se på karta

7 150 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
305 m²
Tomtarea
1 795 m²
Byggår
1991
Driftkostnad
39 500 kr/år

Mellan Jonstorp och Farhult placeras denna pärla som genom åren genomgått omfattande renoveringar och idag är ett smått unikt och häftigt hem. Stora sociala avdelningar tillsammans med ett riktigt fint poolområde gör att man aldrig kommer behöva lämna detta hem. Husets hjärta får köksavdelningen anses vara. Här har man trevlig kontakt med trädgårdssidan genom stora skjutpartier. Köket flyter samman med vardagsrummet och matplatsen, dessa delar är utmärkt disponerat med plats för de största möblerna om man så vill. Från soffan njuter man även av en fin vy ner över fälten mot Skälderviken. Från husets centrala delar når man sedan dubbla flyglar. Den ena består av 3 sovrum tillsammans med ännu ett vardagsrum. Här finner vi master bedroom som dessutom har ett tillhörande walk in closet. Denna avdelning har även ett riktigt fint badrum. Andra flygeln är planerad med 2-3 sovrum, gym/biosalong, motorcykelgarage samt stort badrum/tvättavdelning. Slutligen ankommer vi trädgårdssidan. Den stora altanen skapar förutsättningar som är riktigt trevliga med stor pool, gott om uteplatser och uterum. Söderläget ger bästa förutsättningar för att kunna hänga här under stora delar av året.

Denna bostad är vardagslyx utöver det vanliga. Att bo här kommer garanterat innebära många middagar och stora bjudningar, Utemiljön är som ett stort vardagsrum som flyter samman med köket på ett utmärkt vis - genomtänkt, häftigt och njutbart helt enkelt!

Området
Här bor man i direkt närhet till allt det fina Kullabygden har att erbjuda. I området finns det flertalet fina restauranger såsom Tunneberga och Svanshalls krog. Med massor av trevliga gårdsbutiker och närheten till hav och bad så är detta en av de mysigaste platserna i denna region. Jonstorp erbjuder dessutom närservice genom Ica Butik, post och skola (0-9). Jonstorp nås dessutom från cykelväg från bostaden.

Läs mer hos mäklaren
3Etage i Höganäs AB

Kontakta mäklaren

Alexander Persson

3Etage i Höganäs AB
Mäklare Alexander Persson, 3Etage i Höganäs AB
0735179331