Julles väg 1

Kinnarp, Falköping Se på karta

895 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
166 m²
Biarea
83 m²
Tomtarea
1 326 m²
Byggår
1945
Driftkostnad
26 447 kr/år

På en stor hörntomt mitt i Kinnarp ligger denna renoverade tvåplansvilla med källare. Tidigare har villan utgjorts av affärslokal i entréplan och lägenhet i ovanplan, idag är det en rymlig familjevilla med stora sociala utrymmen och sex sovrum.

Från den gedigna entrétrappen välkomnas ni in i hallen, redan här möts ni av renoverade ytskikt med vitmålade väggar och laminatgolv, något som är genomgående i de flesta rum. Den tidigare affärslokalen utgör idag ett stort allrum med rikligt ljusinsläpp och separat ingång, perfekt för en framtida uteplats! I entréplan finns även fyra sovrum, ett kontor samt mindre toalett. I ovanplan ligger det rymliga vardagsrummet med ljusinsläpp i tre väderstreck, något som ytterligare förstärker känslan av rymd. Köket renoverades 2019 med vita luckor, mörkare laminatbänkskiva samt nya vitvaror i rostfritt. Ovanplan inrymmer ytterligare två sovrum samt en mindre toalett. För den som önskar finns gott om utrymme att inreda med toalett/dusch i något av planen eller kanske ett i vardera plan? Källarplan inrymmer garage, tvättstuga, pannrum samt förvaringsutrymmen.

Kinnarp/Slutarp är beläget ca 1 mil söder om Falköping, i samhället finns bl.a. skola, förskola, matvarubutik, pizzeria och idrottshall. Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Falköping