Kroppkärrsvägen 85

Kroppkärr, Karlstad Se på karta

4 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
200 m²
Biarea
166 m²
Tomtarea
892 m²
Byggår
1942
Antal besök
7 554
Dagar på Hemnet
6

Varmt välkomna till den ultimata villan för den stora familjen belägen på Södra Kroppkärr. Man kan från gatan knappt tro att huset har 9 rum, ett kök, två toaletter, ett badrum med wc, en bastu med duschrum och wc samt en central altan i härligt sydvästläge. Det finns även en terass under tak i västerläge vid entrén. Husets totalyta på 366 kvm ger gott om plats för sociala ytor såsom ett vardagsrum och matsalsrum i kombination samt hobbyrum i källaren på ca 70 kvm som erbjuder möjlighet för fest, pingis, bio eller andra platskrävande aktiviteter. Här finns möjlighet för 6 sovrum om så önskas. Installation av bergvärmepump tidigare i år har bidragit till sänkta driftskostnader, dränering av huset gjordes 2013 och samtliga dörrar och fönster på entréplan är utbytta 2019. Villan har även attribut såsom uttag för centraldammsugare på alla plan (totalt 5 stycken), en bakbänk i köket av äkta marmor samt en öppen spis för ökad mysfaktor i hemmet. Kantsten kring gårdsplanen framför huset gjordes nu i sommar.

Södra Kroppkärr är beläget cirka 2 kilometer nordost om innerstaden kring Kroppkärrssjöns norra, östra och västra stränder. Stadsdelen har övervägande villabebyggelse men även koloniträdgård och sommarstugor vid Kroppkärrssjöns östra del. Badplatsen vid Kroppkärrssjöns västra del är välbesökt samt löparspåret som sträcker sig runt sjön. Den asfalterade cykelväg som löper längs med Edebäcksgatan i områdets västra del är anlagd på den gamla banvallen och går ända till Råda.
Förskola finns bortanför koloniområdet vid Kroppkärrs gård och skola F-6 finns i området Norra Kroppkärr, strax ovanför Östra Infarten.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Karlstad

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.