Drottning Kristinas väg 25

Kvisthamra, Norrtälje Karta & restider

7 900 000 kr
VillaVilla

Nu finns möjligheten att förvärva en av Kvisthamras finaste villor. Här erbjuds du en villa om totalt 323 kvm i toppskick med totalt 9 rum, varav 6 sovrum samt separat uthyrningslägenhet. Hela huset andas lyx med påkostade och moderna materialval samt flera eldstäder som höjer både mysfaktorn och ger värme under de kalla vinterdagarna. På fastigheten stod tidigare ett äldre hus som revs ner till grunden 2006 för att sedan bygga ett nytt och större hus.

Mycket inbjudande och trivsam planlösning på entréplanet med mycket ljusinsläpp och stora sociala ytor där du kan umgås med familj och vänner. På entréplanet finns det kök, badrum, vardagsrum och ett sovrum. Sovrummet kan med fördel användas som gästrum eller barn/lekrum då det även finns tre stora sovrum på övre plan. Behöver man fler sovrum så är det enkelt att öppna till uthyrningsdelen i källarplanet där det finns två sovrum ytterligare. Köket är fantastiskt och fullt utrustat med bra bänkytor och bra förvaringsmöjligheter samt en matplats för ca 6 personer. I källarplanet finns det en spaavdelning med spabad och intilliggande badrum. Även vinkällare och tvättstuga finns i källarplanet. Från huset finns det utgång till två altaner i söderläge (utgång från köket och vardagsrummet), självklart med eldrivna markiser om solen värmer för mycket. Det finns även en altan på tomten i anslutning mot garaget samt en balkong. Givetvis finns det också fiber indraget i huset. I varje fönster finns det belysning i form av infällda spottar (förutom i källarfönstren).

På tomten finns ett stort garage med plats för två bilar. Garaget har golvvärme och fjärrstyrda portar. Framför garaget finns plats för ytterligare 4 bilar. Tomten är på 1 412 kvm och är en äldre trädgårdstomt som är mycket välskött med bl.a. äppelträd och gräsytor för barnen.

Här bor du bara några hundra meter från Kvisthamraskolan och har nära till lokalbussen. Du går till badstranden vid Kärleksudden på ca 10 minuter eller tar en promenad i de vackra omgivningarna. Det centrala läget gör att det är nära till restauranger, centrum, sportcentrum, tennisbanor, skidbacke, båthamn och skärgården. Utveckling av hamnområdet med trevligt promenadstråk planeras.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
197 m²
Biarea
126 m²
Tomtarea
1 412 m² tomt
Antal rum
9 rum
Driftkostnad
75 583 kr/år
Byggår
1946
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Drottning Kristinas väg 25 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
7 900 000 kr
Driftkostnad
75 583 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

7 908
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 27 dagar sedan, den 26 april 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips