Iduns väg 3

Landskrona Se på karta

5 550 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
255 m²
Biarea
96 m²
Tomtarea
1 353 m²
Byggår
1970
Driftkostnad
27 580 kr/år
Antal besök
5 406
Dagar på Hemnet
7

I hjärtat av Glumslöv finns nu denna vackra suterrängvilla till salu. Nära butik, tåg & busstation, skola och skolomsorg. Här bor man på ett lugnt och skönt läge mitt i Glumslöv, omgiven av natur, hav, hästhagar och grönskande äng.
Bostaden är robust och lättlevd för en stor barnfamilj, generationsboende och passar även för egen verksamhet kombinerat med boende. Alla möjligheter är öppna.
Stort garage plus p-platser vid infart till fastigheten.
Bostaden har trevlig planlösning med stora rum, mycket volym och byggteknik med det lilla extra!
God takhöjd i hela bostaden, även på den inredningsbara ovanvåningen med praktiska förvaringsutrymme. Man kan aldrig få för mycket av förvaringsmöjligheter! Den inredningsbara ovanvåningen har takfönster på ena långsidan på långsidan mot havet finns oändliga möjligheter att öppna upp och skapa en unik ny del i huset.
Uppvuxna fin trädgård som inbjuder till sociala tillställningar, barnlekar, studsmatta och plats att ha egen pool. För dig med trädgård och odlingsintresse ges alla förutsättningar att förverkliga drömmar om växthus och odling till självförsörjning av frukt och grönt.

Interiören är till största delen från när villan byggdes på 70 talet med tidstypiska ytskikt. I kontoret och sovrummen på entréplan är parkettgolv inlagt och väggar tapetserade för ca 5 år sedan.
Entréplan: Hall med klädförvaring. Gäst wc, kontor alternativt sovrum med gott om plats för både säng och skrivbord. Hallen leder vidare in till övriga rum i huset. Kök med matplats, altandörr till den fina stora balkongen med magisk utsikt. Vidare finns tre sovrum alla tre med garderober. Sovrummet bredvid köket har altandörr till balkongen. Rymligt badrum med wc, dusch och badkar. Klädkammare. Vardagsrum med stora fönsterparti och altandörr ut till balkongen. Från entréplan når man garaget. Trappa ned till suterrängplan och upp till inredningsbar ovanvåning.
Suterrängplan: Stor gillestuga med fönsterparti mot trädgård. Eldstaden är ej i bruk , möjligt att sätta in kassett/kamin Entré trappa till hemmakontor, generationsboende eller kanske uthyrningsdel. WC, vask och mindre kök och kontor. Allrum/hobbyrum. Hall och ingång från trädgård. Vidare finn sovrum, förråd, wc, bastu & dusch. Tvättstuga med tvättmaskin och torkskåp. Pannrum, luft/vatten.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Landskrona