Kommande

Klippvägen 4A

Landsnora, Sollentuna Se på karta

14 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
214 m²
Biarea
174 m²
Tomtarea
979 m²
Byggår
1945
Driftkostnad
27 958 kr/år
Kommande

Med sitt fantastiska läge i Landsnora med närheten till både Edsviken och kommunikationer finner Ni Klippvägen 4A. Ett magiskt hem på totalt 388 kvm. Detta är det perfekta hemmet för Er som älskar att vara hemma. Här finns gott om plats för familjen att få sin egen space men också för stora sociala tillställningar.

Vi börjar utomhus. Goda parkeringsmöjligheter då uppfarten har plats för många bilar i bredd. I det stora dubbelgaraget med eldrivna garageportar finns plats för fyra bilar och massvis med förvaring. På andra sidan finns ett enkelgarage som kan omdisponeras till annan yta om man inte är i behov av så mycket garageutrymme.

En lättskött tomt med stor uteplats på baksidan som är utan insyn från grannar tack vara de olika nivåerna på husen. Tomten är i olika nivåer och i den bakre delen har man ett högt läge med fri kvällssol om man väljer att bygga en uteplats där.
Huset har de senaste åren fått mycket kärlek och är väl omhändertaget. För att se allt nuvarande ägare har utfört ta del av renoveringslistan under dokument.

Huset är genomgående målat i vitt och har ekparkettgolv. Hela interiören är ny och allt är väldigt fräscht. Lägg där till två majestätiska kakelugnar och en eldstad, två nyrenoverade badrum och ett nyrenoverat kök.

Entréplan domineras av stora sällskapsytor ett majestätiskt vardagsrum med stora fönster mot uteplatsen, matsal och bibliotek. Från matsalen når vi köket. Ett underbart kök med köksö blir den naturliga samlingsplatsen såväl till vardags som till fest. Här finns mycket bänkyta gott om förvaring och en fullt utrustad maskinpark.

Husets väl tilltagna storlek ger entréplan tre (möjlighet till fyra) sovrum. Varav sovrummet vid köket har en egen toalett. Entréplanets badrum går i vitt med grått klinkergolv.
Från hallen finns både trappan upp till övervåningen och även en dörr med trappa ner till källarplan.

Övre plan är precis som entréplan målat i vitt och ekparkettgolv. Här finns ett stort allrum för soffa och TV samt två sovrum i bra storlek och med nischer för klädförvaring. I ett av sovrummen finns ingång till vinden som har fönster och mycket golvyta för förvaring. Ja förvaring är ju inget detta hus saknar. Badrummet på över plan har dusch och förberett för badkar. Superlyxigt att badrummet är så pass stort.

Källarplan ger massor av möjligheter och här är det egentligen bara fantasin som sätter stopp. För den bilintresserade är detta en dröm som sällan går att uppfylla i Sollentuna. Med ett dubbelgarage och ett enkelgarage kan ingen klaga på att förvaringen är dålig eller att bilarna inte får plats.

Här bor ni lugnt, fridfullt och barnvänligt i Landsnora, ett gammalt sommarstugeområde som idag är trivsamt villakvarter. På andra sidan Danderydsvägen har du Edsbergs centrum med en välsorterad ICA-butik, vårdcentral, bibliotek, en pizzeria, blomsteraffär, café med mera. Större shoppingutbud har du närmast i Sollentuna centrum, Häggviks Handelsplats eller kanske väljer du att åka till Täby centrum eller Mall of Scandinavia. Det finns gott om både förskolor och skolor i närområdet, bland annat Gärdesskolan, Rösjöskolan, Edsbergsskolan och Rudbecks gymnasium.

Närliggande Edsbergsparken ger möjlighet till fina strövtåg längs strandpromenaden där det b.la finns utegym. Du har gångavstånd till sim- och sporthall samt badplatser vid både Edsviken och Rösjön. Med ett naturreservat runt knuten får du tillgång till utmärkta elljusspår för rekreation, löpning och skogspromena

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.