Stensättervägen 13

Lillån, Örebro kommun Se på karta

5 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
182 m²
Biarea
25 m²
Tomtarea
1 079 m²
Byggår
1936
Driftkostnad
50 292 kr/år

Låt oss stolt presentera denna fantastiska familjevilla, som är belägen på en lugn återvändsgata i hjärtat av Lillån! Huset är uppfört i början på 1900-talet, ett hus fullt med härlig karaktär och historia!
Huset har en bra planlösning med 5 sovrum, två badrum och bergvärme som säkerställer låga driftkostnader. Trädgården är underbar och uppvuxen med fruktträd och vinbärsbuskar. Att sommartid få njuta av lugnet av en kopp kaffe medans solen skiner högt från himlen och flaggan försiktigt vajar på flaggstången, att bara få njuta och vila ögonen på den grönskande trädgården och en vilsam känsla infinner sig i hela kroppen! Här njuter ni ordentligt av ett fantastisk hem - Välkomna till en underbar villadröm!

Villan ligger i närheten av flera förskolor och skolor, Lillåns södra (F-åk 6 samt Lillån norra (F-åk 9), där det är bra gång och cykelväg till båda skolorna genom villaområde med lugn trafik. I närområdet finns flera grönområden och Lillåspåret med motionsspår. Bra cykelväg till centrum, som är ca 5 km. I Lillån finns Padel och Tennishall, Konditori, Vårdcentral samt Folktandvården. Bra bussförbindelser till Örebro och även norr ut till Nora, Lindesberg mm.

Fastigheten kommer att besiktigas, protokoll kommer att finnas på annonsen under dokument. Säljarna kommer även att teckna en säljaransvarsförsäkring mot doldafel.

Möjlighet finns att kunna köpa till fastigheten bredvid (909 kvm) för dig som önskar extra stor tomt, se separat annons på vår hemsidan.

Välkomna att boka in er till visningen!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

Kontakta mäklaren

Elin Nyström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
Mäklare Elin Nyström, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
0709-21 28 00

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.