Trätäppvägen 73

Mockfjärd, Gagnef Se på karta

795 000 kr

985 000 kr -19%
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
120 m²
Biarea
120 m²
Tomtarea
815 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
41 453 kr/år

Prissänkt - kontakta mäklaren för att inte missa chansen!

Ett stilrent, modernt boende i ett plan med källare. Öppna sociala ytor i genomtänkt planlösning, gott om ljusinsläpp, IKEA kök från 2013 och fina uteplatser är några av höjdpunkterna i denna villa. Entréplanet erbjuder ett svart industri-inspirerat kök. Från vardagsrummet finns utgång till ett trädäck som sedan ansluter vidare till det inglasade uterummet. Tre sovrum är placerade på entréplanet och här finns även två toaletter och en tvättstuga med groventré intill. En trappa ner finner vi allrum, möjlighet till två sovrum, hobbyrum och en relaxavdelning med både dusch och bastu, pannrum och ytterligare ett rum som ansluter till garaget.
Ett hem att trivas i!

Här bor vi på lättskött trädgårdstomt med flera uteplatser att njuta av både på förmiddag och eftermiddag. Läget utan genomfartstrafik skapar en lugn och trygg miljö och här på gatan samsas både barnfamiljer och äldre.
Nyåkern erbjuder också den perfekta miljön för barnfamiljer - här finns närhet till både förskola och skola. I närområdet finns gott om aktiviteter för hela familjen samt den nyöppnade ICA butiken.

För en trygg affär för båda parter är villan Varudeklarerad vilket innebär att villan har genomgått en besiktning från grund till taknock och en försäkring över fastighetens skick finns för köparen. Varmt välkommen på visning för att få veta mer.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef