Bruksgården 1

Nyköping Se på karta

2 495 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
319 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
2 741 m²
Byggår
1734
Driftkostnad
29 989 kr/år
Antal besök
53 784
Dagar på Hemnet
22

Välkommen till Bruksgården och ett stort rött timmerhus med anor från 1700-talet. Här bor ni i en bostad som karaktäriseras av hög mysfaktor med gedigna plankgolv, spröjsade fönster, vedspisar, vinklar och vrår. Villan är mycket rymlig med möjlighet till flertalet sovrum och sällskapsytor vilket trivsamt fördelas på tre plan.

Huset har tidigare varit uppdelat i fler lägenheter och idag finns det två kök, ett på entréplan och ett på mellanplan, vilket lämnar möjlighet till generationsboende eller uthyrning.

På entréplan erbjuds fyra stora rum, kök, en wc och ett duschrum. Direkt från hallen/trapphuset når du mellanplan och här samsas tre ytterligare rum, kök, matsal och duschrum. Trappan från matsalen tar dig upp till vindsplan som har generös takhöjd med synliga bjälkar och snedtak, här finns ett stort sällskapsrum med en mysig vedspis, två sovrum och ett större duschrum. Bergvärme installerades -04.

Grönskande, privat tomt där man hör vattnet intill porla. Här finns bärbuskar och vindruvsrankor som växer i pergolan. Ett förråd, äldre garage och en bod finns också på fastigheten.

Bostaden är belägen lättillgängligt till E4:an mellan Norrköping och Nyköping. Ca 20 minuter till Kolmården station (i Krokek) för enkel pendling till b.la Stockholm.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping