Stenbrovägen 8

Östra Villastaden, Nyköping Karta & restider

8 450 000 kr
VillaVilla

I Östra Villastaden, granne med den dolda oasen Margaretaparken, finns denna representativa och generösa villa med sina 9 rum. Härliga ytor för såväl det stora sociala umgänget som för den egna privata stunden framför någon av de flertalet vackra kakelugnarna. Via dubbeldörrar från biblioteket öppnar sig trädgården och den stora altanen. Här i trädgården finns det plats för flertalet sittplatser för den som söker sol eller skugga. Det finns även en pergola med grillplats och utrymme för eventuellt utekök med plats för härliga pratstunder i kvällsolen. Via en vit grind är det bara att kliva in i Östra Villastadens egen trädgårdslunga. En härlig park med grönytor för picknick och lek, stora grönskande träd och lekplats.
I trädgården finns även en lekstuga, förrådsbod och carport. Huset har en boyta om 230 kvm samt en källardel med gott om förrådsutrymmen och faciliteter.
Östra Villastaden, en trädgårdsstad med framförallt trävillor från tidigt 1900-tal. Vackert och centralt beläget i Nyköping med härliga promenadvägar inom räckhåll längs Nyköpingsån, naturområdet Hållet och förstås centrum. Öster är området för de som vill ha nära till stadens utbud med butiker, restauranger och kultur men ändå bo lugnt och ha promenadavstånd till det mesta. Varmt välkommen på visning av en fantastisk bostad i ett underbart charmigt område!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
230 m²
Biarea
104 m²
Tomtarea
1 045 m² tomt
Antal rum
9 rum
Driftkostnad
7 742 kr/år
Byggår
1910
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Stenbrovägen 8 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
8 450 000 kr
Driftkostnad
7 742 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

16 916
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 46 dagar sedan, den 8 februari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips