Vretlundsgatan 6

Övre Nyfors, Eskilstuna Karta & restider

6 975 000 kr
VillaVilla

Vi är stolta att här kunna presentera en av Eskilstunas vackraste och största villor; uppförd för den dåvarande disponenten och industrimannen Helge Magnusson vid Öberg & CO - Idag ett mycket representativt och pampigt hem med en total boyta om hela 535 kvadratmeter. Villan är arkitektritad och uppförd i en blandning av funkis- och nationalromantisk stil på en, för området mycket stor, parkliknande tomt. Underhållsfri originalfasad i gult tegel och tak med glaserat, enkupigt lertegel och plåtarbeten utförda i koppar.

Matsal, salong och bibliotek i fil med vackra parkettgolv, hög takhöjd, generösa ytor och med tre utgångar till terrassen. Exklusivt, platsbyggt kök från Claesson med luckor i amerikansk valnöt och med maskiner från Miele. Villan har mycket bra disponering med enorma sociala ytor på entréplanet plus ett sovrum med egen entré med tambur och wc. Dubbla trapphus - den stora trappan leder till en privat familjedel med, bland annat, övre vardagsrum med öppen spis och tre stora sovrum. Den andra trappan leder till en avskild del med allrum och sovrum, perfekt som tonårsrum eller för en au pair. Stor källare med matkällare, vinkällare med infälld värdeförvaring, hobbyrum, garage, tvättstuga, torkrum, pannrum och rikligt med förvaring.

Från eftertraktade Övre Nyfors har man ca 10 minuters promenad till tågstationen där man tar sig till Stockholm C på ca en timme - perfekt utgångsläge om man behöver pendla. Man har även bekvämt promenadavstånd till Eskilstunas centrumkärna med allt man behöver inklusive Mälardalens Högskola, Engelska Skolan (åk 1-9) samt till de samtliga tre gymnasieskolorna i staden. I närområdet finns Kronskogen med fina promenad- samt elljusspår. Välkommen att boka en tid för privat visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
357 m²
Biarea
178 m²
Tomtarea
1 691 m² tomt
Antal rum
9 rum
Driftkostnad
69 259 kr/år
Byggår
1938
Räkna på boendet
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Vretlundsgatan 6 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
6 975 000 kr
Driftkostnad
69 259 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

10 740
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 16 dagar sedan, den 31 oktober 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips