Hällbyvägen 22

Ransta, Sala kommun Se på karta

3 995 000 kr

4 295 000 kr -7 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
215 m²
Tomtarea
1 248 m²
Byggår
1989
Driftkostnad
52 160 kr/år

Här på Hällbyvägen 22 hittar du en mycket unik villa med tillhörande lägenhet som kan inbringa extra intäkt som hyresrätt eller som kontor för företagaren. Huset är stort, påkostat och ljust med stora sociala ytor och underbar insynsskyddad uteplats med pool och spa-bad.

Bostadsdelen är på 138 m2. Det första som möter dig är en välplanerad och öppen hall och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns ett rymligt, öppet och härligt socialt kök med generösa arbetsytor, och stor matplats. Vidare finns ett vardagsrum i vinkel med utsikt över altanen. Bostadsplanet har 4 sovrum, badrum och en gästtoalett. Det ena badrummet är stort, stilrent och smakfullt med toalett, kommod och badkar.
Huset står på en stor och barnvänlig trädgårdstomt med både pool och spa-bad.

En uthyrningsdel på 3 r.o.k. om 77 m2 på övervåningen med separat ingång/trapp.
Har använts dels som kontor för det egna företaget och det senaste året har den varit uthyrd till en utomstående hyresgäst. Bra extra intäkt som gör ditt boende billigare!
Lägenheten har egen elmätare och parkeringsplats.

Bostaden ligger mycket nära till naturen med många promenadvägar, hästhagar, skog och öppna åkrar.

Ransta är ett mycket härligt och öppet samhälle med en helt nybyggd skola som rymmer både förskola och årskurs 1–6. En ny gymnastikhall uppfördes för några år sedan och under 2021 invigdes en helt ny padelhall i byn.
Föreningslivet är mycket aktivt och det finns gott om aktiviteter för både stora som små, så som ridning (ridhus), fotboll, isbana, pulkabacke, elljusspår, padelturneringar, bouleturneringar, mm.
Du finner även en serviceinriktad matbutik/PostNord-ombud, en pizzeria, bibliotek och många goa och hjälpsamma grannar.

Mälartåget tar dig till Sala på ca 9 minuter och till Västerås på ca 17 minuter längs linjen ”Sala-Linköping”, för ev. vidare transport till Uppsala, Arlanda, Stockholm eller Dalarna.

Denna unika och rymliga fastighet och dess omgivning måste upplevas på plats!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Västerås

Kontakta mäklaren

Viktor Eliasson

Mäklarhuset Västerås
Mäklare Viktor Eliasson, Mäklarhuset Västerås
0702801425
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas