Kommande

Råbergsvägen 24B

Rosersberg, Sigtuna kommun Se på karta

6 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
142 m²
Biarea
174 m²
Tomtarea
964 m²
Byggår
1964
Driftkostnad
47 632 kr/år
Kommande

I ett attraktivt läge i Rosersbergs Villastad, nära naturområden finns nu chans till en riktigt rymlig villa med hela 9 rok och ett stort inglasat uterum. I två plan med små trevliga etagevåningar finns här gott om både sällskapsytor och sovrum för många familjemedlemmar. Det ger även flexibilitet för allt från fyra till sju sovrum, flera olika sällskapsrum och möjlighet till gästrum, hobbyrum, kontor och gillestuga.

Villan omfattar total ca 289 kvm (142 kvm boarea +147 kvm biarea). Planlösningen är sällskaplig och rummen väl disponerade med en inbjudande social entrévåning. Här finns ett trivsamt och ljust vardagsrum i mitten, omgivet av ett fantastiskt inglasat uterum och trädgård. Köket är perfekt för den som gillar matlagning och intill köket finns ett fint matrum i anslutning till vardagsrummet. Det är fönster i flera väderstreck som ger ett trevligt ljusinsläpp. En matsal finns i anslutning till hallen. Matsalen kan med fördel också nyttjas till sovrum vid behov.

Två trappsteg från entréplanet i en bra separat placering finns tre väl tilltagna sovrum samt ett helkaklat badrum. Intill entréhallen finns en gästtoalett med dusch. En av fördelarna med huset är den stora bottenvåningen. När man kommer ner för trappan till källarplanet finns ett allrum och tvättstuga med dusch och bastu samt en gästtoalett. Två trappsteg ned erbjuds en härlig gillestuga med öppen spis och bardisk. Två bra sovrum samt ett rum man skulle kunna använda som ett mindre kök/pentry om man vill anpassa huset för generationsboende. Pannrum med bergvärme och flera förråd.

Husets soliga uteplats och trädgård når man från vardagsrummet och huvudentrén. Här kan man avnjuta solen nästan hela dagen. Tomten är välskött och erbjuder lummig trädgård med både gräsmatta, träd och buskar. På uppfarten finns plats för flera bilar samt ett garage.

Fastigheten är byggd 1964.

Villan ligger i mysiga Rosersberg, optimalt för den stora familjen eller den egna företagaren. På några minuter når du E4:an, man bor centralt mellan allt. Tågstationen är bara med några minuters gångavstånd, härifrån tar du dig vidare till Stockholm C eller Uppsala. Det finns restauranger eller butiker nära till hands om man önskar.

Välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Sigtuna/Märsta

Kontakta mäklaren

Annika Walcott

Bjurfors Sigtuna/Märsta
Mäklare Annika Walcott, Bjurfors Sigtuna/Märsta
0732-67 67 13

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.