Korsavadsvägen 16

Simrishamn, Simrishamns kommun Se på karta

9 850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
210 m²
Biarea
114 m²
Tomtarea
1 448 m²
Byggår
1909

Unik fastighet med stora och goda uthyrningsmöjligheter. Till sitt ursprung en vacker skånegård i centrala Simrishamn med en park och damm precis utanför knuten, idag en totalomvandlad fastighet med tre bostadsenheter om vardera ca 100 kvm med genomgående hög standard. Den gamla gråstenslängan är bevarad och ger karaktär. Den genomgripande renoveringen ger ett minimalt underhåll för nästa ägare som tar vid. Hela fastigheten har genomgått en grundlig renovering, se mer info i texten nedanför. Vattenburen värme via fjärrvärme är positivt. Separata förråd till vardera bostad är uppskattat. Gemensam innergård och generös uppvuxen tomt med bevarade gamla fruktträd. Trädäck i bästa söderläge till två av bostäderna. Bilplatser finns på tomten. Fiber är indraget.

Fastigheten kan säljas outhyrt eller med hyresgäster, kontakta mäklaren för mer information.

Läget i Simrishamn är otroligt bekvämt. Närhet till vacker natur ned mot havet och även Bäckhalladalens naturreservat. Skola med idrottsanläggning, sporthall och bowlinghall finns även det nära. Sjukhus, mataffär samt apotek finns på promenadavstånd. Till förskola/fritids, fin lekplats och flera parker, som bara ligger någon minut bort, finns gång- och cykelväg.

Simrishamn och Österlen erbjuder ett rikt kulturliv, många varierande utflyktsmål, goda fiskevatten och fina golfbanor. För den som vill ta tåget till Ystad, Malmö eller Köpenhamn går det utmärkt att ta Pågatåget från stationen som ligger på gång/ cykelavstånd. Välkommen på visning av denna unika fastigheten mitt i centrala Simrishamn på Österlen.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Lovisa Björnberg

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Lovisa Björnberg, Erik Olsson Fastighetsförmedling
079-006 12 60