Hamngatan 1A

Skärhamn, Tjörn Se på karta

19 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
191 m²
Biarea
191 m²
Tomtarea
2 090 m²
Byggår
1913
Antal besök
16 254
Dagar på Hemnet
22

Här finner vi en stor bostad med gott om plats för dig och din familj. Antalet rum gör det enkelt att ha många gäster och de som kommer från havet kan med enkelhet lägga till sin båt (Segelbåt eller motorbåt spelar mindre roll då bryggan är djupgående). För vattenskotern finns en kran vilket gör det enkelt att både lyfta i och ta upp.

Huset har ett stort altandäck som ligger i anslutning till undervåningen som går helt i öppen planlösning med bardisk, kamin och gott om plats för långbord och sociala tillställningar med gott om gäster. Entrévåningen rymmer ett stort kök med glasveranda/uterum och även här har man stora ytor att nyttja som det behagar. Ytterligare finns flertalet sovrum hygienutrymme.

Översta våningen rymmer en nyligen utbyggd del där man lyft taket samt byggt en balkong. Här ryms nu ett stort sovrum med eget badrum. Ytterligare finns två sovrum i vardera gavel.

Som boende i Skärhamn får du det bästa av två världar. Sommartid lever området upp lite extra och invånarantalet ökar, restaurangerna håller öppet längre om kvällarna och man kan höra sorlet från glada semesterfirare i hamnen. Om vintrarna råder lugn och ro utan att det blir långtråkigt.

För att ta del av mer information eller för att komma på visning kontakta ansvarig mäklare.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Tjörn