Skarpängsvägen 27

Skarpäng, Täby kommun Se på karta

9 450 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
166 m²
Biarea
112 m²
Tomtarea
1 046 m²
Byggår
1968
Driftkostnad
67 974 kr/år

Plats för den stora familjen. 278 KVM TOTALT. Villa med potential.
Välkommen till denna rymliga, välplanerade familjevilla på 166+112 kvm i populära Skarpäng.
Bostaden är belägen i ett lugnt och trivsamt villaområde, med närhet till förskolor, skolor och kommunikation.
Ett boende med härligt ljusinsläpp, original detaljer och möjlighet att skapa sin egen stil.
Rymlig hall och generösa sociala ytor med vardagsrum i fil samt ytterligare ett rum i vinkel. Hela ytan har ett fantastiskt ljusinsläpp via de stora fönsterpartierna som ligger i tre väderstreck. Från vardagsrummets södersida når man altanen som ligger i ett härligt solläge. Här finns plats för både lounge- och matgrupp Perfekt om man vill tillbringa en dag i solen eller en härlig grillkväll med många vänner.
Köket är ljust med bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter, plats för matgrupp 6-8 personer. I angränsning till köket finns en tvättstuga. På entréplanet finner man även ett ljust sovrum samt badrum. En trappa upp ligger ett allrum, tre sovrum samt ett badrum. En trappa ner från entréplanet möts man av ett stort allrum med öppens spis, perfekt för en mysig kväll vid brasan. I källarplan finns även ett kontor/allrum/gästrum, duschrum med bastu, matkällare samt förråd. Ett praktiskt garage med plats för hobbyverksamhet/arbetsbänk, förvaring och bil. Den uppvuxna och barnvänliga trädgårdstomten har gräsmatta, träd, häckar, buskar och rabatter samt ett förråd. Perfekt för den trädgårdsintresserade som önskar möjlighet till egen odling.

Ett boende med närhet till natur, strövområden och grönska. Här finns skogsområden, promenadslingor och flera möjligheter för bad och lek. Nära till badplats vid Rösjön och den lummiga Mörtsjön med fina ställen där man kan grilla och umgås. Vid Mörtsjön finns ett 2,5 kilometer långa motionsspåret, som ansluter till Enebybergs milslånga elljusspår. Boll- och motionssugna kan med fördel ta sig till Skarpängs IP där det både finns konstgräsplan och bollhall.
För den aktiva familjen finns många aktiviteter att välja på i Täby idrottskommun.

I närområdet finns många bra förskolor och skolor. På gångavstånd finns mataffärer och restauranger. Med buss, bil eller en cykeltur tar du dig smidigt till det närliggande Täby Centrum med dess kommers och kultur eller till Danderyds sjukhus för vidare färd mot Stockholm city.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Kerstin Fröjdh

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Kerstin Fröjdh, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-805 13 38