Varbergsvägen 55

Skene, Marks kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
210 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
1 136 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1935
Driftkostnad
61 322 kr/år

Nu finns det tillfälle att förvärva den här större fastigheten om två lägenheter och källare i centrala Skene. Här har du möjlighet att bo i ett eget hus, samtidigt som du kan hyra ut den andra lägenheten för en bättre finansieringsmöjlighet. Alternativt om du hyr ut båda lägenheterna.

- Lägenheten på entréplan är en trea om cirka 80 kvm med kök, badrum, sovrum, vardagsrum och matsal som går att göra om till ett andra sovrum. Hyra om cirka 7 000 kr/månad. Den här lägenheten är i dagsläget uthyrd, där hyresgästen gärna bor kvar om möjlighet finns.
- Lägenheten på andraplan är en sexa om cirka 130 kvm på två plan, med kök, vardagsrum, matsal, allrum, två badrum samt tre sovrum. I ena badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare. Den här lägenheten är helt nymålad under sommaren 2021. Hyra om cirka 11 000 kr/månad. Den här lägenheten är i dagsläget ej uthyrd och står till förfogande för köparen, alternativt om man hellre hyr ut den. Här finns också möjlighet att bygga en tredje lägenhet på övre plan av byggnaden.

Båda lägenheterna har varsin balkong om cirka 20 kvm som ligger ut mot trädgården. I källaren finns ett kontor, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, två lägenhetsförråd samt verkstad. Fastigheten har en stor och trevlig trädgård, som går att bruka både för lek och spring, men det finns även en gemensam grillplats på trädgården.

Fastigheten har en energideklaration med energiklass B, vilket innebär att det är en mycket energismart byggnad.

Vid full uthyrning genererar detta i hyresintäkter om cirka 216 000 kr/år. Driftkostnader om cirka 61 000 kr/år. Vilket resulterar i ett driftnetto om cirka 155 000 kr/år.

Det finns goda kommunikationsmöjligheter genom tåg/buss till Borås, Göteborg och Varberg inom gångavstånd. Närhet till skolor, barnomsorg, Närhälsan, apotek, restauranger. Inte långt bort ligger Assbergs Raviners Naturreservat med härliga vandringsleder samt bad i Hedgärdessjön med elljusspår och bastubad. Dessutom ligger Öresjön nära för både bad och fiske.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Borås

Kontakta mäklaren

Erik Andersson

SkandiaMäklarna Borås
Mäklare Erik Andersson, SkandiaMäklarna Borås
0735-190812