Möllevångsgatan 33

Skillinge, Simrishamn Se på karta

5 700 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
335 m²
Biarea
200 m²
Tomtarea
2 262 m²
Driftkostnad
62 600 kr/år
Antal besök
11 918
Dagar på Hemnet
25

På höjden strax utanför Skillinge fiskeläge finner vi denna avstyckade gård med härlig utsikt över både fält och hav! Gården genomgick såväl 1997 som 2009 – 2012 omfattande renoveringar och har därefter kontinuerligt förfinats.

Både det funktionella och det estetiska tilltalar. Bekvämligheter som bergvärme och fiber kombineras med det genuina, så som kvastade väggar, spröjsade fönster, synliga takbjälkar och eldstäder.

Även rumsdispositionen är ett stort plus. Här finns stora sällskapsytor, tre badrum, fem sovrum, gott om förvaring och två trappor till övre plan. Därtill flera extra utrymmen i huset och ett stort garage, där nuvarande ägaren även har en butik. Mycket funktionella utrymmen för dig med motorintresse eller en affärsverksamhet.

Trädgården är uppvuxen och vi finner en mängd klassiska växter och stenläggningar. Uteplatser finns i olika väderstreck. En större uteplats med platsbyggd grill och en pergola med vinranka och blåregn. Läget är avskilt och samtidigt finns Skillinge en kort promenad från gården, där vi finner teater, hamnkrog, livsmedelsbutik, förskola och små butiker.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarna Ekström & Co AB