Arjeplogsvägen 12

Slagnäs, Arjeplogs kommun Se på karta

1 200 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
400 m²
Tomtarea
1 398 m²
Byggår
1970
Driftkostnad
40 600 kr/år

Här presenterar vi en fantastisk möjlighet för dig som söker ett flexibelt fritidsboende i kombination med verksamhet eller permanentbostad med låga omkostnader.

Fastigheten ligger fantastiskt belägen i centrala Slagnäs med ett stenkast från sjön och närliggande sandstrand. Byggnadens planlösning har möjlighet till alternativa indelningar och medger året runt uthyrning för turism, näringsverksamhet eller biltestare från orten. I Slagnäs finns det 800 biltestare under högsäsong.
Fastigheten är en perfekt utgångspunkt för de turister som gillar att jaga, fiska, köra skoter, fjällvandra eller nyttja något av de skidområdena som finns i närheten. Närheten till flygplatsen i Arvidsjaur bidrar också till internationella gäster.

Byggnaden är renoverad under 2021 med bl.a. ett nytt energieffektivt värmesystem, nya elinstallationer, ut- och invändiga målningsarbeten, ombyggnation m.m,
Med uthyrning eller så kallad sharing kan boendekostnaden bli låg för köparen men kan också bli en lönsam affär på väldigt kort sikt om man använder den helt i kommersiellt syfte.

Vid intresse, kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

Läs mer hos mäklaren
Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Willy Hallin

Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB
Mäklare Willy Hallin, Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB
0761388777