Stort hus på stor tomt i Capistrano

Spanien

724 000 euro
VillaVilla

Genom entrégrindarna kommer man upp mot huset och i slutet på uppfarten finns ett garage för 2 bilar samt förråd. Den stora trädgården sträcker sig runt huset med terrasser, Bbq, frukträd och en liten studio. Från entrén kommer man in till en stor hall, härifrån kommer man till de olika salongerna, köket och trappa upp till övervåningen samt ett gästbadrum med dusch.
Direkt till vänster i entrén har man en salong med öppenspis och i förlägningen en salong med stora fönster och träbalkar i taket.
Till höger har vi gästbadrummet och det stora köket med grovkök/skafferi med utgång till baksidan och fruktträdgården. Från köket kommer man in i matsalen med utgång till en terrass. Matsalen är ansluten till den stora salongen med stor öppenspis och utgång till terrass och trädgård. Härifrån kommer vi också ut till hallen.
Från hallen kommer man upp via en trappa till övervåningen. Till vänster har vi ett kontor/sovrum 1 och sovrum 2 med egen terrass. I hallen ligger ett stort badrum med badkar. Åt höger har vi sovrum 4 med egen terrass och master bedroom med badrum en-suite och golv och väggar i marmor samt en egen terrass åt söder på ca 12kvm.
Trädgården är uppvuxen och har trevliga gräsytor samt Bbq-del samt härlig skuggig matplats under pergola. Baksidan har fruktträd och här finns också garaget.
Unikt boende i härlig miljö med vy över Nerja, medelhavet och bergen.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
240 m²
Tomtarea
1 300 m² tomt
Antal rum
9 rum

Statistik

84
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 11 dagar sedan, den 15 februari 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips