Nordhaga 115

Stillingsön, Orust Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
215 m²
Tomtarea
1 311 m²
Byggår
1934
Driftkostnad
30 279 kr/år
Antal besök
9 807
Dagar på Hemnet
12

Gratis boende i nästan ny och stor villa med unika finansieringsmöjligheter. OBS räntefritt lån till hela kontantinsatsen ingår, det innebär att villan kan köpas utan eget sparande. Dessutom täcker hyresintäkter från den separata lägenheten drift och räntor på bottenlånet vilket innebär att ägarna bor gratis. Då villan i stort sett är totalt nybyggd erbjuder den ett bekvämt boende.

Detta är möjligheternas hus där drömmen kan införlivas med att ha hela familjen samlad under ett och samma tak. Genomgående ger huset en känsla av harmoni och god smak. Generösa sällskapsytor med kök och köksö i husets hjärta. Altaner samt ett inglasat uterum som sträcker sig runt nästan hela huset ger generösa ytor att vistas på och inbjuder till stora som små bjudningar och tillställningar. Här kan ni njuta av solen hela dagen.

Separat nyrenoverad lägenhet på 2 rum och kök med en väl tilltagen uteplats finns i sluttningsplanet. Passande för generationsboende, uthyrning eller varför inte kontoret för ditt egna företag! Bergvärme ger låga driftskostnader och möjlighet att hyra ut lägenheten på 2 r o k ger ytterligare ett ekonomiskt tillskott och minskar boendekostnaden rejält!

Behöver vi säga att huset ligger med gångavstånd till havet med badstrand och båtliv!

På bekvämt cykelavstånd finns Stillingsöns handel och Svanesund, som är närmsta samhälle. Busshållplatsen finns rakt utanför huset som tar barnen direkt till skolan i Svanesund som är det närmsta samhället. Det tar 6min med bil att köra in till Svanesund. Där finns det både mataffär, förskola, bank, restaurang och en mycket populär och barnvänlig badplats. Härifrån går också färjan. Via bilfärjan från Svanesund tar du dig lätt över till Stenungsundssidan och busstationen. Härifrån är det pendlingsavstånd till Stenungsund, Henån, Uddevalla och även till Göteborg.

Detta är ett hus Ni inte får missa, huset måste upplevas på plats!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Orust

Visningstider

  • 15
    aug
    Lör 15 aug kl. 11:00–11:30
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.