Naglumsgatan 4

Strömslund, Trollhättan Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
235 m²
Biarea
57 m²
Tomtarea
602 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
26 700 kr/år

Välkomna till Naglumsgatan 4 i pittoreska Strömslund. Här erbjuds ett smart boende med möjlighet att hyra ut en del eller hela fastigheten. Flytta in i den stora lägenheten och bo i princip gratis. Eller hyr ut hela villan om du hellre önskar ett mindre hyreshus att sköta om.

Läget kan inte bli bättre! Lummig och insynsskyddad trädgård. Garage med plats för två bilar. Många stora och omfattande renoveringar gjorda 2020. Nytt tak där även takstolar och golvbjälklag bytts. Nya fönster (förutom källarfönstren), ny el i större delen av huset. Ny fasad med tilläggsisolering samt nyrenoverade balkonger.

Bergvärme ger låga driftskostnader. Det finns tre lägenheter i huset fördelat på en lägenhet om 2 rum med kokvrå, en om 5 rok och en om 3 rok. Lägenheten med 3 rum och kök har genomgått en omfattande renovering 2012. Denna lägenhet är ljus och smakfull med öppet kök och badrum med klinker (golvvärme) och kakel.

Lägenhet om 2 rum och kokvrå är i mycket gott skick där badrummet renoverats 2011. Väggarna målade 2020.

Lägenheten om 5 rok är mysigt planerad, ljus och fin. Nytt kök med nya vitvaror som renoverats på ett smakfullt sätt 2020. Två balkonger. Större delen är nymålad. Nytt golv i flera av rummen. Vinden har renoverats med inredda sovrum.

Idag hyrs lägenhet om 3 rok ut samt lägenhet om 2 rum och kokvrå ut. Således finns möjlighet att själv bosätta sig i den stora lägenheten om 5 rok. Om man väljer att hyra ut samtliga lägenheter är förväntat hyresintäkt enligt säljarens uppskattning ca 25 000 kr per månad.

Närhet till skola, förskola, pizzeria och matvaruaffär. Här bor många barnfamiljer. Härliga naturområden med motionsspår, fotbollsförening och närhet till centrum är en kombination som de flesta uppskattar. Missa inte detta tillfälle att förvärva en spännande fastighet i centrala Strömslund. Ett boende i hjärtat av Strömslund med möjlighet till uthyrning ger en utmärkt möjlighet att finansiera sitt boende. Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan