Spillkråksvägen 2

Sunnersta, Uppsala Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
134 m²
Biarea
133 m²
Tomtarea
882 m²
Byggår
1969
Driftkostnad
26 450 kr/år
Antal besök
9 022
Dagar på Hemnet
12

I ett av Uppsalas mest attraktiva område finner ni detta familjära och hemtrevliga hus med stor hörntomt, ett inglasat uterum med vattendamm och bastu. Denna arkitektritade enplansvilla med källare har det där lilla extra som medför en mycket god levnadsstandard för hela familjen. Många år av genomförda investeringar och väl genomfört underhåll ger huset högsta betyg i energideklarationen och mycket låga driftkostander. Här finns både bergvärme, solpaneler och frånluftsåtervinning.

På entréplan finner ni ett mycket stort och ljust kök med plats för hela familjen att samlas. I anslutning till köket har ni det fantastiska inglasade uterummet som blir er egna gröna oas oavsett årstid. Här kan ni njuta av något gott att äta och dricka och spendera kvällarna i gott sällskap. Huset har stora sällskapsytor och på entréplan finner ni hela fyra sovrum varav master bedroom har en egen uteplats och privat badrum. Tar ni trappen ner till källarplan så finner ni en härlig mix av funktionalitet och livskvalitet. Här har ni ett stort allrum med en mysig braskamin och stora sällskapsytor. Källarvåningen erbjuder även ännu ett sovrum, en tvättstuga, bastu med dusch samt ett hobbyrum.

Dessutom har ni en stor och trevlig inhängnad tomt och trädgård med plats för aktivitet för hela familjen. Staketet gör att tomten lämpar sig väl för både barnfamiljer och djurägare. Bilarna kan ni parkera i ert dubbla garage.

Sunnersta är ett av Uppsalas mest eftertraktade områden då det både erbjuder närhet till naturen och city. Här bor ni med närhet till friluftsliv, sjö, bad samt båthamn för både segel-och motorbåt i Mälaren. Vintertid njuter ni av plogad is och inte minst skidåkning både utför samt på längden vid Sunnerstabacken/Uppsala Alpina Center. Sunnerstaskolan samt flera förskolor finns på promenad- och cykelavstånd. Här finner ni ett boende med närhet till Vårdsätraskogen, Ekoln och Årike Fyris, dessutom med bra kommunikationer till stan.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Erik Hedlund

Notar
Mäklare Erik Hedlund, Notar
0733230221
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.