Randersgatan 7

Tågaborg, Helsingborg Tjänster för säljaren
Karta & restider

21 500 000 kr
VillaVilla

Denna 2½-plans villa med källare är genomgripande renoverad in i minsta detalj under senare år. Med andra ord i toppklass på attraktiv adress på främre Tågaborg. Här har man skapat en fastighet med säker fingertoppskänsla där det finns gott om livsrum för barn, umgänge med familj och vänner och även för de ögonblick man vill ha i avskildhet. Representativa rum har formats och ger en tilltalande känsla i hela huset tillsammans med hög kvalité.

Tilltalande entré välkomnar med plats för kappavhängning samt gästwc. Vidare finns det en rymlig hall, bibliotek, två sällskapsrum i fil varav ett med vacker öppen spis och utgång till stor terrass mot väster. På detta plan finns även köket vilket precis som resten av huset har väldigt hög standard.

Uppför den pampiga trappan nås en stor hall som angränsar till fyra rum och stort bad-/duschrum. Härifrån är det fin utsikt mot Öresund. Två av rummen har dubbeldörrar ut till en stor inglasad terrass med underbar utsikt över vattnet. En perfekt plats att njuta av tillsammans med middagsgäster eller för ren avkoppling.

Vinden är inredd med ett stort rum som kan delas i flera. Stora takfönster ger fin utsikt och de synliga bjälkarna ger en härlig känsla. Därutöver finns ett nytt exklusivt duschrum och ett sovrum med balkong mot sundet.
Källarvåningen är fantastiskt fin med stor tvättstuga, dusch, toalett samt teknikrum. Dessutom finns en nyinredd gästlägenhet om 75 kvm med två rum, kök, duschrum och egen entré.
Den välskötta och vackra trädgården har olika "rum" med altaner, odlingslådor, gångar av smågatsten och Ölandssten samt en av Helsingborgs finaste gräsmattor. Automatisk bevattning och belysning samt tre parkeringsplatser med infart från Lilla Halalid.

Liksom de flesta hus på Landborgen ligger denna också belägen vackert med kort promenadavstånd till vatten, strand och skog. Nerför backen nås
strandpromenaden med flertalet restauranger och platser för rekreation.
Villan är uppförd på en källargrund med en stomme av tegel. Yttertaket är belagt med äldre tegelpannor ovanpå modern takpapp och läkt.
Specifikation på material, renoveringar och årtal finns att tillgå.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
378 m²
Biarea
184 m²
Tomtarea
1 043 m² tomt
Antal rum
9 rum
Byggår
1904
Räkna på boendet
Magnussons, Två Generationer AB

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Randersgatan 7 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
21 500 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

27 113
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 145 dagar sedan, den 24 augusti 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips