Åkerhielmsgatan 16B

Bromma Ulvsunda, Stockholms kommun Se på karta

9 450 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
675 m²

UNIKT TILLFÄLLE ATT FÖRVÄRVA VILLATOMT MED BYGGLOV I BROMMA/ULVSUNDAS VACKRA VILLAIDYLL!
Välbelägen villatomt om 675 kvm säljes komplett med byggoffert och bygglov på stilsäkert husförslag. Bygg ditt eget drömhus i Brommas vackra villaidyll. Välj att gå vidare med ritningar som presenteras eller kanske något helt annat, möjligheterna är många, i samråd med kommunen.

Eftersökt adress i barnvänligt och skyddat läge mitt i grönskande "Kungsholms villastad", den första villabebyggda utposten från City. Området präglas av tilltalande och varierad bebyggelse, där sekelskiftesvillor möter nutidsarkitektur. Centralt och Citynära läge på behändigt pendelavstånd till "det mesta".

Vackert närområde med tillfälle för lugna sköna promenader utmed närbelägna Ulvsundaviken, en Mälarvik som håller med både bad- och båtliv. Joggingslinga runt Kvarnsjön med utegym uppmuntrar till sund livsstil. Ulvsunda Slott med förstklassigt kök och vacker park. Gångavstånd till Bromma Blocks galleria och köpstad med stort utbud. Innerstaden nås på behändigt cykelavstånd, för den som så vill.
Till T-bana vid Stora Mossen tar det ca 5 minuter att promenera. Bra skolor och förskolor, även det på på nära håll.
Med andra ord, ett centralt boende med vacker inramning i eftersökta kvarter med låg omsättning. Hit flyttar man och bor länge...

Välkommen att kontakta Håkan Jansson HusmanHagberg för mer information och prisbild.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Bromma

Kontakta mäklaren

Håkan Jansson

HusmanHagberg Bromma
Mäklare Håkan Jansson, HusmanHagberg Bromma
0708-14 12 12