Lennartsnäsvägen

Färingsö Färentuna, Ekerö Se på karta

4 900 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 126 m²
Nyproduktion 

Varmt välkomna till trivsamma Lennartsnäsvägen. Här presenteras nu en möjlighet att som köpare välja om man enbart önskar förvärva en villatomt eller så erbjuds möjligheten att teckna entreprenadavtal med Mälarö Fastighets AB och uppföra husförslaget "Pärlan" från Fiskarhedenvillan.

Nyproduktion när det är som bäst, välkänd husleverantör och uppfört av lokalt byggföretag. En smidig chans att få låta bygga ett komplett och fint enplanshus till just er.

Plan och tilltalande trädgårdstomt.

Som köpare kommer du att köpa tomten separat med erbjudande om att teckna entreprenadsavtal med Mälarö Fastighets AB.
Priset för enbart tomten är 1 700 000kr.
Tillträde och betalning för tomt sker innan huset börjar byggas. För mer detaljer kring fortsatt upplägg och betalning gällande den möjliga entreprenaden vänligen kontakta Mälarö Fastighets AB, kontaktperson Lars Lindqvist 0704-09 33 66.

Om ni väljer att teckna entreprenadavtal avseende hustypen "Pärlan" från Fiskarhedenvillan blir grundpriset 4 900 000kr inkl anslutningsavgifter för VA och el.
Den totala entreprenadsumman kommer att variera beroende på de eventuella tillval ni gör.

Vänligen notera att de bilder som visas på huset är exempelbilder och att huset ännu inte är uppfört. Alla fakta för huset som presenteras i projektet gäller för hustyp "Pärlan".

Fiskarhedenvillan beskriver huset på sin hemsida (fiskarhedenvillan.se):
"Exteriört andas detta hus blygsam elegans men interiört visar det sin starka karaktär."
Arkitekten beskriver huset vidare: "Redan innanför dörren möts man av den härliga rymden som ryggåstaket ger i hela sällskapsdelen. En öppning i väggen från entrén in mot matplatsen är en detalj som skapar lite extra nyfikenhet hos en besökare. Köket har en tilltagen köksö och spännande fönstersättning med de liggande fönstren mellan bänkskåp och överskåp i hörnet. Utanför köket finns en värdefull uteplats under tak för typiskt svenska sommardagar."

Låt dig inspireras av chansen att sätta din egen prägel på detta attraktiva hus och tilltalande tomt. Här finns chans att låta just era trädgårdsdrömmar ta fart och forma den optimala tomten för er. En enkel och lättskött tomt eller en prunkande trädgård? Stort trädäck och möjligen pool? Här är det ni som bestämmer och utformar.

Fiber finns i området.

Nära till bussen. Lugnt och härligt beläget i lantliga omgivningar. Varmt välkommen att flytta in och börja trivas.

Åk gärna ut och titta själv eller kontakta mäklaren för en personlig visning!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö