Påarps backe 4, 6, 10, 12, 14, 15 samt 18.

Hästveda, Hässleholms kommun Se på karta

900 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt

Friköpta tomter med en storlek mellan 866-1 485 kvadratmeter som utgör en fin möjlighet för dig som vill bygga ett eget hem helt från grunden.

Här väljer ni själva om ni vill ha en stomme som byggsats eller en väderskyddande rest stomme. Vill ni ha ett helt färdigställt hus kan ni välja att göra detta med hjälp av lokala byggare. Säljaren tar fram bygglovshandlingar, ritningar, monteringsanvisningar och dokumentation till er som kunder. I alla alternativen kan gjuten platta på mark ingå, förberedd med golvvärmeslang. En måttsatt grundritning kommer att tas fram så att ni vet var alla ledningar finns. Måttsatta instruktioner för invändigt färdigställande som innerväggar och inredning i kök och badrum kommer också finnas, allt för att underlätta ert slutförande.

Tomtstorlek: varierande i storlek från 866m2 till 1 485m2 (se bild). Aktuella tomter säljs med förslag om att uppföra en väderskyddande rest stomme och annonspriset avser hela kostnaden för tomtköp och uppförande av stomme. OBS! tomterna i området är ej bundna till särskild leverantör utan annonsen avser ett förslag om rest stomme. Flera tomter finns. Säljaren står för bygglovet av ett fritidshus. Om man önskar använda bostaden som permanentboende ska detta anges i samband med köpet så att ansökan till kommunen blir korrekt.

För mer information och personliga kalkyler kontakta mäklare Julia Hilm. Fastighetsmäklarens uppdrag är av begränsad omfattning och innefattar endast marknadsföring av förslagen bostad samt förmedling av tomten.

Hästveda ligger knappt två mil norr om Hässleholm och har ca 1 600 invånare. Hästveda har god service, med bland annat låg-, mellan- och högstadieskola, bibliotek och flera idrottsanläggningar. Pendlingsmöjligheterna via tåg är goda, med bekvämt avstånd till både Älmhult på 21 minuter och Hässleholm på 14 minuter. Du når även Köpenhamn under två timmar. Tomten ligger i utkanten av Hästveda och ligger nära välbesökta Lursjön, en populär badplats och camping. Badplatsen har bryggor och en servering som är öppen på sommaren. I anslutning till Lursjön finns vandringsled med vackra rastställe. Centralt i Hästveda ligger Lillasjön med vackra promenadstråk. Hästveda är omgivet av fantastisk natur med mycket bokskog. Den årliga marknaden i Hästveda är välbesökt och har satt orten på kartan.

Mer information om finner ni på https://koptomt.nu/

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad

Kontakta mäklaren

Julia Hilm

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad
Mäklare Julia Hilm, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad
0736-79 25 48