Kommande

Bönhamn 113

Kramfors kommun Se på karta

3 375 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
139 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
1 334 m²
Byggår
1947
Driftkostnad
15 291 kr/år
Kommande

Varmt välkomna till Bönhamn, en mysig fiskehamn mitt i världsarvet Höga Kusten!

Här bor ni i ett bekvämt åretruntboende i ett högt och fint läge med strandnära tomt och vacker havsutsikt. Fastigheten är en av få fastigheter i området med 1334 kvm friköpt tomt. Förutom den vackra vyn erbjuds härliga uteplatser, uppvärmd pool och en trädgård som möter berget och naturen på baksidan. För den båtintresserade kan båtplats hyras via fiskehamnsföreningen.

Entréplanet bjuder in till trevliga sällskapsytor i kök, matrum och vardagsrum. Totalt finns tre sovrum + 2 sovalkover, två badrum och tvättstuga med egen ingång. Källaren har goda förvaringsutrymmen och på tomten finns två redskapsförråd. Huset värms upp via luft-vattenvärmepump och fiber är indraget. Större renoveringar som dränering, el och brädfodring (3 sidor) är nygjort.

Möjlighet finns även att återställa tvättstugan i suterrängplanet till kök för att kunna erbjuda uthyrning av 1 rum och kök med egen ingång.

Bönhamn är en trivsam fiskehamn med röda sjöbodar och vackra gistvallar. Fiskeläget, kapellet, småbåtshamnen och caféet "Bryggan" bidrar till den unika miljö som bevarats. En solig dag kan ni njuta av sandstranden och klipphällar för sol och bad. Här finns trevliga grillplatser med utsikt över havet samt vackra vandringsleder. Ni kan enkelt ta er ut på havet och njuta av Höga Kustens vackra skärgård med fantastiska platser som Ulvön, Högbonden, Norrfällsviken och Trysunda. Strax norr om Bönhamn finns utsiktsberget Piskarmalberget och Världsarvleden. Närmsta livsmedelsbutik finner ni in Nordingrå, ca 14 km från bostaden.

Bostaden är förbesiktigad. Observera att kvadratmeterytan endast är uppmätt golvyta, då korrekt bo- och biarea saknas.

Varmt välkomna med er visningsbokning!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Matilda Sjölund

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Matilda Sjölund, Erik Olsson Fastighetsförmedling
070-813 38 27

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.