Nyproduktion

Kungälvsvägen (Villatomt)

Kvarnbacken, Alingsås kommun Se på karta

4 785 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 680 m²
Nyproduktion

Välkomna till Alingsås västra delar och denna villatomt utmed Kungälvsvägen!

Tomten ligger i ett naturskönt och strategiskt läge nära kommunikationer, med kort promenad- och cykelavstånd till både för- och grundskola, flera mataffärer, restauranger och Alingsås charmiga stadskärna. Det är också nära till den mysiga Fjällsjön där både morgon- och kvällsdoppet kan avnjutas tillika skridskoåkning på vintern. Här finns med andra ord chansen att bygga ditt eget drömhus med naturen inpå knuten och samtidigt stadens alla fördelar på nära avstånd.

Här erbjuds nu en villatomt om 1 680 kvm. På tomten finns redan uppfört ett stort dubbelgarage om cirka 80 kvm plus extra loft, grusad uppfart samt infartsväg. Positivt förhandsbesked finns från Alingsås kommun för enfamiljsvilla med antingen ett plan alternativt ett plan med inredd vind. Huset planeras att placeras på platån innanför garaget, i ett skyddat läge in mot skogskanten. Byggnation och totalentreprenad ombesörjer A-hus.

På denna fastighet är förslaget Villa Svalöv - en modern och bra planerad 1-plans villa med genomgående ljus planlösning och stora fönsterpartier. Möjlighet finns att välja annan husmodell i A-hus katalog som passar utifrån tomtens förutsättningar och beviljat förhandsbesked.

Hör av er till Carl Björkqvist 0708-346921, carl.bjorkqvi[email protected] på A-hus för mer information om hus och entreprenad.

Missa inte chansen att förverkliga din bostadsdröm! Välkomna att lämna ert intresse och kontakta ansvarig fastighetsmäklare Johan Gedda för mer information redan idag!

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Alingsås

Kontakt

Johan Gedda

Fastighetsbyrån Alingsås
Mäklare Johan Gedda, Fastighetsbyrån Alingsås
0733-591513
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas