Grindvägen

Nykvarn, Nykvarns kommun Se på karta

3 800 000 kr

Bostadstyp
Gård utan jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
7,3 ha

Välkomna till Ekudden ca 15 minuter från centrala Nykvarn och denna nyligen avstyckade fastighet om hela 8,5 ha innehållandes vatten om nära 12 000 kvm med fiskerätt i den rena sjön Yngern. Observera att förhandsbesked om nybyggnation av enfamiljsvilla upp till 250 kvm redan finns.

Turinge-Lövdal 2:17 kommer utgöra en bebyggd bostadsfastighet kombinerat med veduttag, odling och djurhållning om så önskas,
på fastigheten finns det idag två stora lador där den större, som håller något bättre skick, skulle kunna fungera som stall, verkstad eller garage.

Här bor ni mitt i fantastisk natur med fågelkvitter istället för trafikbrus och med en kort promenad ner till kvällsdoppet eller båten för en fisketur.
Det går givetvis bra att anmäla intresse eller lämna bud på fastigheten redan idag men säljaren, som även har en skogsfastighet till salu, önskar vänta med en försäljning till tidigast i vecka 23. Skogsannonsen hittar ni här: https://www.hemnet.se/bostad/gard-nykvarns-kommun-turinge-lovdal-skog-18648957

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

Kontakta mäklaren

Henrik Backman

Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Mäklare Henrik Backman, Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
+46709581435